BAŞSAVCI BİNGÜL'E ZİYARETÇİ AKINI

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun (HSYK) 2015 kararnamesi ile Erzurum Bölge Adliyeler Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Hüseyin Turgut Eğitim Merkezi eski Başkanı Ünal Bingül, görevine başladı. Başsavcı Bingül'ü makamında ilk ziyareti Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli yaptı.

23 Ocak 2015 Cuma 11:37
BAŞSAVCI BİNGÜL'E ZİYARETÇİ AKINI
Hüseyin Turgut Eğitim Merkezi'nde 2,5 yıla aşkın süredir görev yapan ve Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) son kararnamesi ile Bölge Adliyeler Cumhuriyet Başsavcısı olarak atanan Ünal Bingül, Bakanlığın göreve başlama yazısı ile önceki gün yeni görevine başladı.

İLK ZİYARET BAŞSAVCI ÇİÇEKLİ'DEN

Bölge Adliyeler Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül'ü makamında Cumhuriyet Başsavcısı Amet Çiçekli ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu. Başsavcı Çiçekli, "Yeni görevinizde başarılar diliyorum" dedi. Başsavcı Bingül ise, Başsavcı Çiçekli'nin nezaket ziyaretinden memnuniyet duyarak, Erzurum'un adli yargıda birinci bölge olması açısından önemli avantajlar sağlayacağını vurgulayarak teşekkür etti.

AK PARTİ İL BAŞKANI YEŞİLYURT'DAN ZİYARET

Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül'ü AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulunan AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt ise Bingül'e yeni görevinde başarı dileklerini ifade etti. Başkan Yeşilyurt,"Ülkenin dört yanına geleneksel mimarimizden ilham alan anlayışla yapılan büyük yatırımlardan Erzurum'da payını aldı. Erzurum'a kazandırılan modern Bölge Adliyeler Başsavcılığı hizmet binası için başta Sayın Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ve Adalet Bakanımız Bekir Bozdağ'a teşekkür ediyor, yeni görevinizden başarılar diliyorum. dedi.

BORSA BAŞKANI HINISLIOĞLU'NUN ZİYARETİ

Başsavcı Ünal Bingül'ü Erzurum Ticaret Borsası Başkanı Hakki Hınıslıoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

BAŞSAVCI BİNGÜL: HİZMET ÖNCÜLÜĞÜMÜZ BAĞIMSIZ VE TARAFSIZ OLACAK

"Göreve başlayan Bölge Adliyeler Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül, nezaket ziyaretinde bulunan ziyaretçilere teşekkür ederek hatıra fotoğraf çektirdi. Başsavcı Bingül, Erzurum'un yargı platformunda önemli bir yere sahip olduğunu ifade ederek, "Yargının tam bağımsız, tarafsız şekilde görev yapması için uygun ortamın yeniden tesisini sağlama amacında birlik olarak var gücümüzle çalışmayı önceliğimiz kabul ettik. Allah güç kuvvet verdikçe de bunun için mesai harcayacağımıza sizlerin aracılığıyla bir kez daha söz veriyorum. İnşallah bize teveccüh gösteren meslektaşlarımızı mahcup etmeyeceğiz. Yargı milletin yargısı olacaktır. Laiki ile görevimizi yerine getireceğiz. Ülkemize hayırlı olsun.’ dedi.

HÜSEYİN TURGUT EĞİTİM MERKEZİNDEN VEDA PLAKETİ

Hüseyin Turgut Eğitim Merkezi çalışanları tarafından Zeki Zade Çağ ve Kadayıf Lokantası'nda veda yemeği verildi. Verilen yemekte Bölge Adliyeler Cumhuriyet Başsavcısı olarak atanan Bingül'e çalışan personel adına Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Fikret Durgun tarafından plaket verildi."Sizlerden ayrılmak zor" diyerek konuşmasına başlayan Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül,"Öncelikle eğitim merkezinde yaptığınız özverili çalışmalarınızdan dolayı hepinizi tebrik ediyorum. Sizlerle 2,5 yıla yakın bir zaman görev yapmanın onurunu yaşadım. Sizlerden ayrılmak zor, devletimizin verdiği görevi her alanda yerine getirmek bizim asli görevimizdir. Bu üstün çalışmalarımız dolayısıyla sizlere müteşekkiriz." dedi. Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Fikret Durgun ise,"Tayini dolayısıyla Sayın Başsavcımızdan ayrılmamız tabiatı ile bizleri üzdü. Yeni görevinde Sayın Başsavcımıza başarılar diler, sağlık ve mutluluklar temenni ederiz” diyerek plaket takdim etti.

Editör

Son Güncelleme: 23.01.2015 11:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.