BAŞÖRTÜSÜ ZULMÜ SONA ERSİN

Türkiye Kamu-Sen Erzurum İl İdare Toplantısı yapıldı. Genel Başkan İsmail Koncuk, "Başörtüsü zulmü sona ersin" dedi.

24 Mart 2013 Pazar 13:56
BAŞÖRTÜSÜ ZULMÜ SONA ERSİN
Polat Otel'de düzenlenen toplantıya, Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk’un yanı sıra; Türkiye Sağlık Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, Diyanet Vakıf Sen Genel Başkanı Nuri Ünal, Türk Büro Sen Genel Başkanı Fahrettin Yokuş, Ulaşım Sen Genel Başkanı Nazmi Güzel, İmar Sen Genel Başkanı Necati Alsancak, Haber Sen Genel Başkanı İsmail Karadavut, Enerji Sen Genel Başkanı Celal Karapınar, Tarım Orman Sen Genel Başkanı Ahmet Demirci, Yerel Hizmet Sen Genel Başkanı İlhan Koyuncu, Kültür Sanat Sen Genel Başkanı Hasan Hüseyin Yılmaz, Emekli Sen Genel Başkanı Ömer Demir, Türkiye Kamu Sen Şube Başkanı Müfit Bayraktar ve 700'e yakın davetli katıldı.

Toplantı, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Ardından Türkiye Kamu-Sen Şube Başkanı Müfit Bayraktar, açılış konuşmasını yaptı. 

Daha sonra Türkiye Kamu Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk kürsüye geldi. Koncuk, "Bugünlerde kendimize gelmemize ihtiyacımız var. Umarım yüce Allah’ım milletimizin gönül gözünü bir an önce açar. 35 bin kişinin katili neredeyse ülkede milli kahraman olarak ilan edilecek. Bir ana, baba oğlu toprağa verildiği zaman ne kadar acı çeker feryat eder bilirsiniz. Şimdi analar, babalar diyorlar ki; ‘bugün evladımı kaybettiğim günden daha üzüntülüyüm. Benim evladım ne için, kimin için şehit oldu’” diye konuştu.

"Referandumda başörtüsü yasağı da gündeme gelsin" diyen Koncuk, "Türkiye Kamu Sen olarak tüm kamusal alanlarda başörtü zulmünün sona ermesini istiyoruz" ifadesini kullandı.

Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

Editör

Son Güncelleme: 24.03.2013 13:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.