BAŞOĞLU PAŞA'DAN VEDA ZİYARETLERİ

Yüksek Askeri Şura (YAŞ) kararları sonucu Orgeneralliğe terfi edip Kara Kuvvetleri Eğitim ve Doktrin Komutanlığı'na atanan 9. Kolordu Komutanı Orgeneral Kamil Başoğlu, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'e veda ziyaretinde bulundu.

09 Ağustos 2014 Cumartesi 12:43
BAŞOĞLU PAŞA'DAN VEDA ZİYARETLERİ
Samimi bir atmosferde geçen ziyarette Başkan Sekmen, Başoğlu Paşa'ya yeni görevinde başarılar diledi. Sekmen, "Türk Silahlı Kuvvetleri'nin bir mensubu olarak Erzurum ve bölge insanına çok önemli hizmetlerde bulundunuz. Dosta güven, düşmana korku veren şanlı Türk ordusunun asil üniformasını büyük bir gurur ve onurla taşıyan şahsınızın memleketimize yaptığı hizmetleri asla unutmayacağız" dedi. Erzurum'a hizmet etmenin gururunu yaşadığını belirten Orgeneral Başoğlu da, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Sekmen'e iyi temennilerinden ötürü teşekkür etti.

BAŞOĞLU PAŞADAN CUMHURİYET BAŞSAVCISI ÇİÇEKLİ’YE VEDA ZİYARETİ
Yüksek Askeri Şura(YAŞ) kararıyla Korgeneral rütbesinden Orgeneralliğe yükselerek Eğitim ve Doktrin Komutanlığına (EDOK) atanan 9. Kolordu Komutanı Kamil Başoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli’ye veda ziyaretinde bulundu. 
Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli, ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Değerli komutanımızı, ordumuzun yeni komuta kademesinde görmekten büyük mutluluk duyduk. Bundan sonraki görevinde başarılar diliyorum.” dedi
9. Kolordu Komutanı Kamil Başoğlu ise Erzurum’da yaptığı görev süresi içerisinde çok değerli dostluklar edindiğini belirterek Erzurum’da görev yapmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

ORGENERAL BAŞOĞLU’NDAN ER-VAK’A ZİYARET
Yüksek Askeri Şura (YAŞ) kararıyla Korgeneral rütbesinden Orgeneralliğe terfi eden ve Eğitim ve Doktrin Komutanlığına (EDOK) atanan 9.Kolordu Komutanı Kamil Başoğlu, sivil toplum kuruluş örgütlerinden Erzurum Kalkınma Vakfı (Er-Vak) Başkanı Erdal Güzel’e veda ziyaretinde bulundu. 
Ziyarette Başoğlu, Erzurum’da güzel anılar bıraktığını ve kısa süre sonra kentten ayrılacağını belirtti.
Başoğlu’nun veda ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Güzel’de, “Değerli komutanımızın bu anlamlı ziyaretine memnun kalmakla beraber yeni görev yerinde başarılarının devamını diliyorum.” dedi.
Er-Vak Başkanı Erdal Güzel ziyaretin sonunda, “Tarihe Işık Tutan Şehir” adlı kitap ve plaket takdim etti.

REKTÖR YAYLALIYA VEDA ZİYARETİ

Yüksek Askeri Şura (YAŞ) kararıyla Korgeneral rütbesinden Orgeneralliğe yükselerek Eğitim ve Doktrin Komutanlığına (EDOK) atanan 9. Kolordu Komutanı Kamil Başoğlu, ETÜ Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı’ ya veda ziyaretinde bulundu. 
Rektör Prof. Dr. Muammer Yaylalı ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Değerli komutanımızı, ordumuzun yeni komuta kademesinde görmekten büyük mutluluk duyacağız” dedi
9. Kolordu Komutanı Korgeneral Kamil Başoğlu ise Erzurum’da yaptığı görev süresi içerisinde çok değerli dostluklar edindiğini belirterek Erzurum’da görev yapmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Rektör Yaylalı’yı Erzurum Teknik Üniversitesinin bilimin ve hoşgörünün adresi olmasındaki çalışmalarından dolayı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.
Rektör Prof. Dr. Muammer Yaylalı ziyaret sonunda Orgeneral Başoğlu’na yeni görev yerinde başarılar dileyerek Erzurum hatırası olarak “Erzurum Kalesi” isimli kitap ve plaket takdim etti.

ORGENERAL BAŞOĞLU’NDAN, HÜSEYİN TURGUT EĞİTİM MERKEZİ BAŞKANI BİNGÜL’E VEDA ZİYARETİ
9. Kolordu Komutanı Kâmil Başoğlu, Hüseyin Turgut Eğitim Merkezi Başkanı Hâkim Ünal Bingül’e veda ziyaretinde bulundu. 
Yüksek Askeri Şura (YAŞ) kararıyla Erzurum’da görev süresi dolan ve Korgeneral rütbesinden Orgeneralliğe yükselerek Eğitim ve Doktrin Komutanlığına (EDOK) atanan 9. Kolordu Komutanı Kamil Başoğlu, Hüseyin Turgut eğitim Merkezi Başkanı Ünal Bingül’e veda ziyaretinde bulundu.
Orgeneral Başoğlu ile Erzurum’da görev yaptığı sürede çok iyi bir diyalog içerisinde oldukları ifade eden Eğitim Merkezi Başkanı Hakim Ünal Bingül, “Erzurum halkının sevgisini kazanan değerli komutanımız Başoğlu’nu, ordumuzun yeni komuta kademesinde görmekten büyük mutluluk duyacağız. Yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.
Eğitim Merkezi Başkanı Bingül, Başoğlu’na ziyareti anısına, plaket takdim etti.

ORGENERAL BAŞOĞLU’NDAN, SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİNE VEDA ZİYARETİ
Yüksek Askeri Şura (YAŞ) kararıyla Korgeneral rütbesinden Orgeneralliğe yükselerek Eğitim ve Doktrin Komutanlığına (EDOK) atanan 9. Kolordu Komutanı Kamil Başoğlu, Erzurum’dan ayrılmadan önce Atatürk Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesine veda ziyaretinde bulundu. 
Atatürk Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muhammed Atamanalp ve öğretim görevlileriyle bir süre sohbet eden Başoğlu, kısa bir süre sonra kentten ayrılacağını belirtti.
Su ürünleri fakültesi içsu balıkları uygulama ve araştırma merkezini gezen Başoğlu, tesisler hakkında bilgi aldı.

PAŞA ESOB’A VEDA ETTİ 
YAŞ kararıyla orgeneralliğe terfi eden 9’uncu Kolordu Komutanı Kamil Başoğlu, Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Rasim Fırat’a veda ziyaretinde bulundu. Başoğlu, “Erzurum bana uğurlu geldi” dedi. 
Yüksek Askeri Şura (YAŞ) kararıyla orgeneralliğe yükselen 9’uncu Kolordu Komutanı Kamil Başoğlu, ESOB Başkanı Rasim Fırat ve yönetim kurulu üyelerine veda etti. Esnaf Sarayı’na gelen Başoğlu, bir süre Başkan Fırat ve Yönetim kurulu üyeleri Zeki Pınar, Fatih Çiftçi, İshak Karslıoğlu, Zekai Kaplan ve Seyfettin Saka ile sohbet etti. Erzurum’da görev yapmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Orgeneral Başoğlu, “Erzurum uğurlu geldi. 9’uncu Kolordu Komutanlığı gibi önemli bir görevden yine çok önemli bir göreve gidiyoruz. Sizleri tanıdığım için çok mutluyum” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ESOB Başkanı Rasim Fırat da veda ziyareti anısına Orgeneral Kamil Başoğlu’na bir plaket verdi.

ORGENERAL BAŞOĞLU, BULUTLARA VEDA ETTİ
Erzurum’da görev süresi dolan ve EDOK Eğitim ve Doktrin Komutanlığına atanan 9. Kolordu Komutanı Orgeneral Kamil Başoğlu, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlara veda ziyaretinde bulundu. Başkan Bulutlar’ın makamında bir süre görüşen Orgeneral Başoğlu daha sonra Palandöken Belediyesinden ayrıldı. Orgeneral Kamil Başoğlu ile Erzurum’da görev yaptığı sürede çok iyi bir diyalog içerisinde olduklarını ifade eden Palandöken İlçe Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, “Erzurum’un ve bölge halkının büyük sevgisini kazanan değerli komutanımızı, ordumuzun yeni komuta kademesinde görmekten büyük mutluluk duyacağız” dedi. 
Kendisini daima şükran ve minnetle anacaklarını vurgulayan Başkan Bulutlar, Orgeneral Başoğlu’na ziyareti anısına gümüş işlemeli Oltutaşı tespih, şehir takvimi, belediyenin kültür yayınlarını içerin kitap, Erzurum fotoğraflarını içerin albüm hediye etti. 9. Kolordu Komutanı Orgeneral Kamil Başoğlu ise Erzurum da yaptığı görev süresi içerisin de çok değerli dostluklar edindiğini belirterek Erzurum’da görev yapmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. 

Editör

Son Güncelleme: 09.08.2014 12:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.