BAŞKOMUTANDAN EMİR GELDİ: ARA VERİYORUZ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde vatandaşlara seslendi. Erdoğan, nöbetin bittiğini açıkladı.

admin
admin
11 Ağustos 2016 Perşembe 00:21
BAŞKOMUTANDAN EMİR GELDİ: ARA VERİYORUZ
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde vatandaşlara seslendi. Erdoğan, nöbetin bittiğini açıkladı.
Beştepe'deki Külliye'nin bahçesine halk adeta akın etti. Erdoğan'ın konuşmasından önce Kur'an-ı Kerim okundu. Ardından dua edildi. Erdoğan ve devlet erkanı Kur'an-ı Kerim'i ayakta dinledi.
Buradaki coşkulu kalabalığa hitap eden Erdoğan, nöbetin bittiğini açıkladı. Erdoğan, "Demokrasi nöbetlerindeki coşkusu ve vakarıyla ülkesine ve milletine olan bağlılığını cümle aleme ilan eden vatandaşlarıma teşekkür ediyorum. Allah, ülkemizi ve milletimizi ilelebet korusun diyorum. Ve şimdi artık virgülü atıyoruz ve bu demokrasi nöbetlerine artık ara veriyoruz. Ama ruh dünyamızdan, gönül dünyamızdan bu nöbetleri çıkarmayacağız" dedi.
NÖBETİN BİTMESİ VATANDAŞI HÜZÜNLENDİRDİ
Erdoğan'ın bu sözleri, 27 gündür meydanlarda nöbet tutan vatandaşları hüzünlendirdi. Demokrasi bayramı havasında geçen nöbetlerin bitmesi karşısında vatandaşlar sosyal medya hesaplarından duygu dolu mesajlar yayınladı.
Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:
Bizler hiçbir beşeri gücün karşısında eğilmedik, eğilmeyiz. Sadece Rabbimiz'in huzurunda eğiliriz.
15 TEMMUZ ANKARA'NIN KURTULUŞ GÜNÜDÜR
Ankara, ülkemizde adeta kurtuluş günü olmayan ender şehirlerimizden biriydi. 15 Temmuz, Türkiye'nin tamamıyla birlikte Ankara'nın da kurtuluş günüdür.
Demokrasi nöbeti sadece belli saatlerde, belli yerlerde yapılmaz. Demokrasimize, özgürlüğümüze, devletimize, geleceğimize günün 24 saati, yılın 365 günü evlerimizde, iş yerlerimizde, her yerde sahip çıkacağız.
İHANET NÖBETİNİ BİRİ BIRAKIYOR DİĞERİ ALIYOR
Tehdidin, tuzağın, ihanetin, sabotajın nereden geleceği, ne zaman geleceği, kimden geleceği belli olmuyor. Bugün Şırnak'ta yine şehitlerimiz var. Mardin'de, Diyarbakır'da patlamalar var. İhanet nöbetini FETÖ bırakıyor, PKK devralıyor, o bırakıyor DAİŞ devralıyor. Biliyoruz ki hepsinin cibilliyetinin gereği bu, biliyoruz ki bunların tıynetinin gereği bu. Onlar da bunu yapıyor. Karakterlerinin gereğini yapıyor.
Bunlar Ömer Halisdemir gibi bir vatan evladının çıkıp onları alınlarının ortasından vuracağını hesap edememişlerdi.
Memlekette artık tankların altından girip üstünden çıkacak, namlunun önünde gözünü kırpmadan duracak yiğitlerin kalmadığını düşünmüşlerdi.
Şehitler tepesi boş değil. Bunu hesap edemediler.
AMERİKA ER YA DA GEÇ BİR TERCİH YAPACAKTIR
Er veya geç Amerika Birleşik Devletleri de bir tercih yapacaktır. Ya Türkiye ya FETÖ. Ya darbeci terörist FETÖ veyahutta demokrasi ülkesi Türkiye. Bu tercihi yapmak durumunda.
Millete çektikleri silah kendi suratlarında patladı. Peşkeş çekmek istedikleri ülke, tarihinde çok az rastlanır bir şekilde onlara karşı birlik haline geldi.
Kandil'den birileri kendilerince açıklama yapıyor. Şehirlere ineceklermiş. Geleceğiniz varsa göreceğiniz de var bunu da bilin. Bir taraftan FETÖ, bir taraftan DAEŞ, bir taraftan PKK... Topunuz gelin.
BEKLENEN EMİR: NÖBETLERE ARA VERİYORUZ
Demokrasi nöbetlerine artık ara veriyoruz. Gönül dünyamızda bu demokrasi nöbetlerini bırakmayacağız. Sizler tarih yazdınız. Hepinize çok teşekkür ediyorum.

Editör

Son Güncelleme: 12.08.2016 09:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.