Başkanlardan 15 Temmuz mesajı

Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar ve Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümünde birer mesaj yayınladı.

admin
admin
15 Temmuz 2019 Pazartesi 13:08
Başkanlardan 15 Temmuz mesajı

Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar , 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümünde bir mesaj yayınladı.

Başkan Sunar, mesajında milli irade vurgusu yaparak şunları söyledi:

“Milli iradeyi yok sayan, dış güçlerin maşası haline gelen, şanlı Türk Ordusuna sızmış FETÖ’cü teröristler eliyle gerçekleştirilen kanlı darbe girişiminin ardından tam 3 yıl geçti. 15 Temmuz gecesi Milleti korumak için alınan silahları millete acımdan döndüren gözü dönmüş hain güruhu, bu millet feraseti, iman sevgisi ve bayrak aşkıyla durdurmuştur. Milli irade, bağımsızlığın sembolüdür. O gün yaşananlar dünyaya açık bir mesajdır. Türkiye Cumhuriyeti, asla bağımsızlığından vazgeçmez. Hangi siyasi düşünce içinde olursak olalım, milletimizin en büyük ortak değeri vatandır. 15 Temmuz’da bu ortak değerin genciyle yaşlısıyla nasıl tecelli ettiğini bir kez daha göstermiştir. Hain terör örgütü tarafından gerçekleştirilen bu girişimde şehit düşen yüzlerce vatan evladımızı rahmetle yad ediyorum. O gece Gazi olan vatandaşlarımıza, sokaklara dökülen gençlere, elinde bastonuyla Milli İradeye sahip çıkan büyüklerimize, dualarıyla bizlere iman gücü veren annelerimize, canla başla mücadele eden asil vatan evladı asker ve polislerimize, devlet büyüklerimize teşekkür ediyorum. Allah bir daha o geceyi bizlere yaşatmasın.”

BAŞKAN ORHAN’DAN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Orhan, mesajında, 15 Temmuz 2016'da terör örgütü FETÖ'nün milli iradeyi hiçe sayarak cennet vatanı ele geçirme girişiminde bulunduğunu belirtti.

Bu hadsiz girişime dahili ve harici düşmanların da destek verdiğine dikkati çeken Orhan, mesajında şunları kaydetti:

"Bu girişimi yaparken yine milletin parasıyla alınan her türlü silahı kullanmaktan geri kalmayarak ne kadar gözü dönmüş bir durumda olduklarını göstermişlerdir. Yüce Allah rengini aziz şehitlerimizin kanından alan bayrağımızı sonsuza kadar bu topraklar üzerinden dalgalandırsın. Bizler bağımsız ve hür Türkiye mücadelesi için ant içtik. Vatan toprağı için can vermiş aziz şehitlerimizi, fedakarca ülkemizi savunmuş gazilerimizi ve onların kıymetli ailelerine minnettar olduğumuzu arz eder, birlikte güçlü olduğumuz gerçeğini hatırlatmak isterim."

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.