BAŞKAN SEKMEN’İN ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

23 Nisan 2015 Perşembe 11:02
BAŞKAN SEKMEN’İN ÇOCUK BAYRAMI MESAJI
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 

Başkan Sekmen, mesajında şu görüşlere yer verdi: “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği ve tek evrensel bayram olma özelliğini taşıyan 23 Nisan; Türkiye Cumhuriyeti'nin, çocuklarımızın ve gençlerimizin omuzlarında yükseleceğine olan güçlü inancın ifadesidir. Çocuklar; sevgiyle büyüyen çiçeklerdir. Çocukların gülen yüzleri, sevinç içerisinde parlayan gözleri ve her zaman sevgiye gereksinim duyan sıcacık yürekleri, toplumun ortak umudunu yansıtmaktadır. Türkiye’nin müreffeh ve mutlu yarınlarını müjdeleyen çocuklarımızın, güzel bir ortamda sağlıklı, eğitimli ve özgür bireyler olarak yetişmeleri ve hiçbir sıkıntı çekmeden hayatlarını sürdürmeleri en büyük arzumuzdur.”

“ÇOCUKLARIMIZA GÜVENİYORUZ”

“Dünyada böyle milli bir günü, Çocuk Bayramı olarak ilan eden başka bir ülke yoktur” diyen Başkan Sekmen, mesajında şunları kaydetti: “Türkiye Cumhuriyeti'ni kuranlar, milli iradenin doğduğu bugünü sevgili çocuklara armağan ederek onlara olan güvenlerini göstermişlerdir. Bizler de yarınımızın teminatı olan çocuklarımıza güveniyoruz. Onların daha demokratik, daha zengin, çağdaş ve uygar bir ülkede yaşamaları için çaba gösteriyoruz. Hedefimiz; çocuklarımız ve gençlerimizi, toplumunun ve dünyanın doğrularından haberdar olan, hayatın güçlükleriyle baş edebilecek ölçüde donanımlı ve yetenekli bireyler olarak yetiştirebilmektir. Bu duygu ve düşüncelerle, geleceğimizin güvencesi çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, yavrularımıza sevgilerimi sunuyorum.”

Editör

Son Güncelleme: 23.04.2015 11:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.