BAŞKAN SEKMEN’DEN PERSONELİNE 8 MART JESTİ

​​​​​​​Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, kurumda çalışan bayan personeline 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla karanfil dağıttırdı.

admin
admin
08 Mart 2017 Çarşamba 22:53
BAŞKAN SEKMEN’DEN PERSONELİNE 8 MART JESTİ

Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Köksal Yavuz, kurumda çalışan bayan personele Başkan Mehmet Sekmen’in 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili tebrikini ifade ederek, hanımlara karanfil ve Başkan’ın kaleme aldığı 8 Mart’a özel mektubu takdim etti. Kurumda görev yapan kadın personeller, kendilerine yapılan bu jeste hayran kaldıklarını ifade ederek, “Şehr-ül Eminimiz, kıymetli Başkanımız bugün bizi çok duygulandırdı. Söz konusu jeste hayran kaldık. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’müzü hatırlayan, çalışma hayatımızda bize her türlü imkânı sağlayan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen Beyefendiye şükranlarımızı sunuyoruz. Böylesine üstün ve özverili bir yetiye sahip olan Başkanımızla birlikte Erzurum’a hizmet etmek gerçekten bizlere onur ve gurur veriyor” dedi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.