BAŞKAN SEKMEN TÜRK KIZILAYI’NA KURBAN BAĞIŞINDA BULUNDU

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Türk Kızılayı’na yurt içi ve yurt dışı kurban bağışında bulundu.

admin
admin
08 Eylül 2016 Perşembe 22:41
BAŞKAN SEKMEN TÜRK KIZILAYI’NA KURBAN BAĞIŞINDA BULUNDU
Türk Kızılayı Erzurum Şube yetkilileri, Erzurum Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret ederek kurumun çalışmaları hakkında Başkan Sekmen’e bilgi verdi.
Sekmen, ziyarette yaptığı değerlendirmede, “Türk Kızılayı ülkemizin en köklü kuruluşlarından biridir. Yıllardan beri insanların birçok derdine derman olmuş, sadece ülkemizde değil dünyanın neresinde olursa olsun yardıma muhtaç birileri varsa Kızılay onların yardımlarına koşmuştur. Milletimizin yardım sever özelliğinin vuku bulduğu Türk Kızılayı bizim göz bebeğimizdir. Bu konuda vatandaşlarımızdan Kızılay’a kurban ve kan bağışı desteğinde bulunmalarını istiyoruz. İnsanların ayrım yapmadan yardımına koşan bu güzide kuruluşumuza Erzurum Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman destek veriyoruz” diye konuştu. Başkan Sekmen, ziyaretin sonunda Türk Kızılayı’na yurt içi ve yurt dışı kurban bağışında bulundu.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.