BAŞKAN SEKMEN, PALANDÖKEN’E DE EL ATTI

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Özelleştirme İdaresi Daire Başkanı Ayhan Kavaktepe ve beraberindeki yabancı heyetle bir araya geldi. Beraberindekilerle Başkan Sekmen’i ziyaret eden Kavaktepe, Palandöken ve Konaklı Kayak Merkezleri ile ilgili brifing sundu.

12 Nisan 2014 Cumartesi 19:06
BAŞKAN SEKMEN, PALANDÖKEN’E DE EL ATTI
Başkan Sekmen, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, Dünya’nın sayılı kayak merkezleri arasında yer alan Palandöken ve Konaklı ile ilgili görüş alışverişinde bulunduklarını söyledi. Sekmen, konuyla ilgili şu görüşlere yer verdi:
"Özelleştirme kapsamında bulunan Palandöken ve Konaklı Kayak Merkezleri ile ilgili istişarelerde bulunduk. Karşılıklı fikir teatisi yaptık. Özelleştirme süreci içerisinde yaşanabilecek olası durumlar, kayak merkezlerinin endikasyonları, işletme, bakım ve yaşanabilecek olası problemleri yakından analiz ettik. Oluşturulan yol haritasını tartıştık. Palandöken ve Konaklı daha rantabl bir hale gelecek. İki merkezimiz Avrupa ve uluslararası standartlara kavuşacak."
"Olimpiyat Kenti olacağız"
Başkan Sekmen, Erzurum’da yapılan 25. Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları’nı anımsatarak, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Erzurum, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın garantörlüğünde 2011 yılında önemli bir organizasyona ev sahipliği yaptı. 25. Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları’nı alnının akıyla başarılı bir şekilde icra eden şehrimizin kış sporlarında daha iyi bir konuma gelmesi için elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz. Dünyanın en önemli kayak merkezlerine sahibiz. Bölgenin kış sporlarında cazibe merkezi olması noktasında Avrupalı mevkidaşlarımızla sürekli yakın diyalog içerisinde olacağız. İnanıyorum ki yapılacak etkin çalışmalarla Palandöken ve Konaklı büyük bir değişime uğrayacak. Gerçek anlamda Avrupa’nın en önemli Olimpiyat kenti olacağız."

Editör

Son Güncelleme: 12.04.2014 19:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.