Başkan Sekmen oyunu kullandı

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, eşi Gülay Sekmen ile birlikte Kültür Kurumu İlköğretim Okulu’ndaki 1174 numaralı sandıkta oyunu kullandı.

admin
admin
24 Haziran 2018 Pazar 14:40
Başkan Sekmen oyunu kullandı

Başkan Sekmen, gazetecilere yaptığı değerlendirmede, seçimin hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Başkan Sekmen, şunları kaydetti:

“Hep beraber millet olarak sandık başına gidiyoruz. Demokrasimizin yeni bir yıl dönümü. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemimiz bu seçimle birlikte hayata geçecek. İnanıyorum ki milletimiz hayırlı ve güzel bir karar verecek. İnşallah bu yönetim anlayışıyla da milletimiz daha rahat bir yönetim anlayışına kavuşmuş olacak. Bu vesileyle demokrasimize hayırlı olmasını diliyorum. Çok güzel bir seçim kampanyası ilimizde gerçekleşti. Vatandaşlarımızın huzurlu ve rahat bir şekilde oyunu kullanıyor. Genel seçimin devletimize, milletimize hayırlı olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumMehmet Sekmen
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.