BAŞKAN SEKMEN HAKKÂRİ’DEKİ HAİN SALDIRIYI KINADI

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, yayımladığı mesajında, Hakkâri’de meydana gelen terör saldırısını kınadı.

admin
admin
10 Ekim 2016 Pazartesi 00:23
BAŞKAN SEKMEN HAKKÂRİ’DEKİ HAİN SALDIRIYI KINADI
Başkan Sekmen, mesajında şu görüşlere yer verdi: “Hakkâri’de gözü dönmüş cani vatan hainlerinin gerçekleştirdiği terör saldırısı sonucu 10’u asker 8’i sivil toplam 18 vatandaşımız şehit oldu. Türkiye Cumhuriyeti Devleti; ‘Tek Vatan, Tek Millet, Tek Bayrak ve Tek Devlet’ şiarıyla iç ve dış güvenlik harekâtında terörün kökünü kazımak için adeta and içmiştir. Dış ve iç mihrakların, vatan hainlerinin lojistik destekleriyle beslenen bölücü terör örgütü; güvenlik güçlerimiz ve vatandaşlarımıza yönelik saldırılar düzenleyerek ülkede kaos ortamı oluşturmak için kahpeliğe ve hainliğe devam etmektedir. İç ve dış mihrakların kuklası olan terör örgütleri, her alanda büyüyen ve gelişen Türkiye’nin ilerlemesini istememektedir. Dosta güven ve düşmana korku veren Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ve Emniyet Teşkilatımız, hainleri, vatansızları ve anne karnındaki bebeklere dahi kurşun sıkan canileri etkisiz hale getirerek, devletimizin çelikten örülü yumruğunu tüm cihana göstermiş ve göstermeye de devam edecektir. Bu ve benzeri saldırılar bizi asla yıldırmaz. Bu vesileyle aziz milletimiz, birliğimiz, dirliğimiz, beraberliğimiz, Ay Yıldızlı Bayrağımız ve Ezanı Muhammediyemiz uğruna şahadet şerbetini içerek şehitlik makamına ulaşan kahramanlarımıza Yüce Allah'tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı, gazilerimiz ve yaralı olan vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum.”  

Editör

Son Güncelleme: 10.10.2016 00:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.