Başkan Sekmen, esnaf sorunlarını dinliyor

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, İstişare ve Şura Toplantıları sonrası bu kez de “Esnaf Buluşmaları” toplantılarıyla esnafın sorunlarını dinliyor.

admin
admin
19 Temmuz 2018 Perşembe 09:00
Başkan Sekmen, esnaf sorunlarını dinliyor

Pelit Meydanı’nda kurulan birlik sofrasında esnafla kahvaltıda bir araya gelen Başkan Sekmen, işletme sahiplerini tek tek dinleyerek, problemleri not alıyor. AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz’ün de katıldığı “Esnaf Buluşmaları” toplantılarının önemine vurgu yapan Başkan Sekmen, bu toplantılar sayesinde şehrin ticari hacmini etkileyen sorunların da belirlendiğine dikkati çekti.

Başkan Sekmen, “Esnaf Buluşmaları kapsamında kent merkezi ve ilçelerimizdeki esnafımızla bir araya gelerek sorunların çözümü için ticaret ve üretimde aksayan problemleri analiz ediyor, kurumumuzla ilgili beklentileri esnafımızdan bizatihi dinliyoruz” dedi.

Başkan Sekmen, Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi, aynı zamanda Erzurum Esnaf ve Sanatlar Odaları Birlik Başkanı olan Rasim Fırat’a teşekkür etti.

“Esnaf ve sanatkârlarımız, ülkemizin her vilayetinde var olan oda ve birliklerle günümüzde de Ahilik geleneğini yaşatmaktadır” diyen Başkan Sekmen, “Şehrimizde üretim ve iş gücünün düzenlenmesinde önemli bir görev üstlenen Erzurum Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği önemli çalışmalara imza atıyor. Esnafın sorunlarının çözümü için çaba harcayan Başkan Rasim Fırat, ekibi ve oda başkanlarımıza göstermiş oldukları özveriden ötürü teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumMehmet Sekmen
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.