BAŞKAN SEKMEN, ERGİM ÜYELERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum Genç İşadamları Meclisi (ERGİM) üyeleriyle bir araya geldi.

admin
admin
12 Kasım 2016 Cumartesi 22:57
BAŞKAN SEKMEN, ERGİM ÜYELERİYLE BİR ARAYA GELDİ
Divan-ı Gazi Restoran’da gerçekleşen tanışma toplantısında Başkan Sekmen, genç işadamlarına teşvik paketiyle ilgili bilgi verdi. Gençlerin projelerle iş hayatlarında önemli ataklar yapması gerektiğini ifade eden Sekmen, şunları kaydetti: “Bildiğiniz üzere şehrimiz cazibe merkezi olarak ilan edildi. Bu konuda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakanımız Binali Yıldırım’a ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Teşvik, şehrimiz için çok önemli bir kalkınma hamlesidir. Yatırımcıların bölgeye konuşlanması ve üretimin artması noktasında bölge için büyük bir adımdır. Bu hususta siz genç kardeşlerimiz de projeler üreterek ticari alanlarda ataklar yapmalıdır. Şehrimizin istihdam sorunu var. Gençlerimizin hem istihdama yönelik hem de ekonomiye yönelik projelerini biz her zaman destekleyeceğiz. Derneğinizin hem sosyal hem ekonomi üzerine çalışmalarını da takdir ediyorum. İnşallah bu tür dernek ve meclisler vasıtasıyla gençlerimizin iş hayatında da sosyal yaşantılarında da daha akılcı adımlar atılacaktır.”
ERGİM Başkanı Kaan Alparslan Çakır da, Başkan Sekmen’e katılımlarından dolayı teşekkür ederek, dernek çalışmalarını anlattı. Çakır, “ERGİM daha yeni kurulan bir meclis olmasına rağmen birçok alanda faaliyet gerçekleştirmektedir. Üyelerimiz ile birlikte şehrimizin ekonomik etkilerini araştırıyoruz. Göçü engellemek adına projeler üretiyoruz. Bunların yanı sıra üniversite gençliği üzerine de çalışmalar yapıyoruz. Amacımız kentimizdeki gençlerle bir arada geleceğimize yön vermektir. Ne kadar çok çalışırsak o kadar güçlü ekonomiye sahip bir şehir oluruz. Bu bilinçle çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.