Başkan Sekmen'den gençlere kariyer dersi

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Yakutiye Gençlik Merkezindeki gençlere kariyer dersi verdi.

admin
admin
25 Temmuz 2018 Çarşamba 13:52
Başkan Sekmen'den gençlere kariyer dersi

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Yakutiye Gençlik Merkezini ziyaret eden Sekmen, Spor Lisesi öğrencilerinin de hazır bulunduğu derste kariyer, girişimcilik ve başarının temel özelliklerinden bahsetti.

İnsan kaynakları yönetiminin fonksiyonlarından biri olan kariyerin hem birey olarak çalışanlar için, hem de işletmeler için kritik öneme sahip olduğunu vurgulayan Sekmen, "Girişimcilikle ilgili eğitimlerin yaygınlaştırılması gerekiyor. Gençlik, toplumların en büyük sermayesidir. Çocukluktan gençliğe geçen neslin toplumsallaşması, mevcut olan toplumun kültürünü, kalkınmasını ve neslinin sürdürülmesini sağlaması bir toplumun kendisini devam ettirmesi açısından oldukça önemlidir." dedi.

Sekmen, gençlik buluşmasında öğrencilere eğitim hayatında elde ettiği tecrübeleri, parlamento ve yerel yönetimde yaşadığı deneyimleri de aktardı.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumMehmet Sekmen
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.