BAŞKAN ÖZSOY'DAN BİNGÖL'E ZİYARET

TRT Erzurum Radyosunda bir süre önce yapılan atamalarda Radyo Müdürlüğü görevine getirilen İsmail Bingöl’e kutlama ziyaretleri devam ediyor.

11 Aralık 2014 Perşembe 08:31
BAŞKAN ÖZSOY'DAN BİNGÖL'E ZİYARET
Uzun yıllardır prodüktör olarak çalıştığı kurumda bir çok önemli yapımda imzası bulunan Bingöl’ü Uzundere Belediye Başkanı Halis Özsoy’da ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.


Ziyarette ilçe hakkında bilgiler veren Özsoy; bir çok kültürel faaliyeti bir arada yürüttüklerini, zaman zaman TRT Erzurum Radyosunun tanıtımları ile de vatandaşlara hizmetlerini anlattıklarını belirterek Bingöl’ün kurumu ve bölgeyi çok iyi tanıyor olmasının büyük bir avantaj olduğunu dile getirdi.
Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren TRT Erzurum Radyo Müdürü İsmail Bingöl’de, Uzundere Belediye Başkanı Halis Özsoy’un çalışmalarını yakından takip ettiklerini, Uzundere’nin turizm ve kültür merkezi haline getirilmesinde büyük emeği olduğunu bildiklerini söyledi. 

Editör

Son Güncelleme: 11.12.2014 08:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.