BAŞKAN ORHAN’DAN BAŞSAVCI BİNGÜL’E ZİYARET

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül’ü makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

29 Ocak 2015 Perşembe 14:34
BAŞKAN ORHAN’DAN BAŞSAVCI BİNGÜL’E ZİYARET
Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu’nun kararnamesiyle Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcılığı görevine getirilen Başsavcı Bingül’e nezaket ziyaretinde bulunan Başkan Orhan, yeni görevinde başarılar diledi.

Bölge Adliye Mahkemesi’nin Aziziye sınırları içerisinde yer almasının ilçe için çok önemli bir kazanım olduğunun altını çizen Başkan Orhan, “Önemli bir mahkemenin başında da çok değerli bir hemşehrimizin yer alması bizim için ayrıca büyük mutluluk vesilesidir. Bölgeye hizmet verecek olan mahkeme, Erzurum’un adalet şehri olması yolunda atılmış çok önemli bir adımdır. Sayın başsavcımıza hayırlı olsun dileklerimle, yeni görevinde başarılar diliyorum.” dedi.

Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül de, Başkan Orhan’a nazik ziyareti için teşekkür etti.

Editör

Son Güncelleme: 29.01.2015 14:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.