BAŞKAN ORHAN, REKTÖR ÇOMAKLI’YI ZİYARET ETTİ

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı'yı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

admin
admin
24 Ağustos 2016 Çarşamba 15:25
BAŞKAN ORHAN, REKTÖR ÇOMAKLI’YI ZİYARET ETTİ
Bir süre önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Atatürk Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan Prof. Dr. Çomaklı'yı ziyaret eden Başkan Orhan yeni görevinde başarı dileyerek, Aziziye Belediyesi olarak her zaman Atatürk Üniversitesi’nin yanında olduklarını belirtti.
Atatürk Üniversitesi’nin, köklü geçmişiyle hem bölgenin, hem de Türkiye’nin kaliteli eğitim kurumlarından birisi olduğunu ifade eden Başkan Orhan, “Üniversitemizin Prof. Dr. Ömer Çomaklı’nın rektörlüğünde başarılı çalışmalara imza atacağından şüphemiz yok. O açıdan hem Sayın Rektörümüze, hem akademik kadrolarına, hem de öğrencilerimize başarılı bir eğitim öğretim dönemi diliyorum. Sayın rektörümüze de görevlerinin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum." dedi. Başkan Orhan, üniversite-belediye işbirliğinin hizmet kalitesi ve verimliliği açısından önemli olduğuna da işaret ederek, bu noktada Atatürk Üniversitesi ve Erzurum Teknik Üniversitesi’nden istifade edeceklerini de sözlerine ekledi.
Gerek üniversite, gerekse Erzurum için önemli projelerinin olduğunu vurgulayan Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, kurumlar arası ilişkilerin çok önemli olduğunu söyledi. Çomaklı ayrıca, üniversite olarak ciddi bir potansiyele sahip olduklarını hatırlatarak, yerel yönetimlerle sosyal projeler geliştirip güzel hizmetlere imza atacaklarını ifade etti.
Ayrıca şehrimizi daha cazip hale getirerek yetişen genç akademisyenlerin Erzurum’da tutulması gerektiğinin altını çizen Rektör Çomaklı, nazik ziyaretlerinden dolayı Başkan Cevdet Orhan’a teşekkür etti. Başkan Orhan, Rektör Çomaklı’ya tablo hediye ederek üniversiteden ayrıldı.

Editör

Son Güncelleme: 24.08.2016 16:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.