BAŞKAN ORHAN, HAFTA SONU 18 MAHALLEYİ GEZDİ

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, İlçe Başkanı Gürbüz Keleş ve partililer hafta sonu Ovacık Bölgesi’ndeki 18 mahallede halk oylaması çalışması yaptılar.

admin
admin
28 Mart 2017 Salı 00:43
BAŞKAN ORHAN, HAFTA SONU 18 MAHALLEYİ GEZDİ

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, halk oylaması sürecinde dur durak bilmiyor. Hafta sonu da çalışmalarını sürdüren Başkan Orhan, mahalle statüsündeki köylere çıkarma yaptı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile birlikte Cuma akşamı Yoncalık ve Başçakmak Mahallelerinden halk oylaması çalışmalarına devam eden Başkan Orhan, AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Gürbüz Keleş, teşkilat mensupları ve belediye meclis üyeleriyle birlikte hafta sonu da Ovacık Bölgesi’ne gitti. Yoncalık Köyü’ndeki toplantıya 24 ve 25. Dönem Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz da katıldı. Başkan Orhan, Cuma akşamından Pazar akşamına kadar tam 18 mahallede vatandaşa Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlatarak, neden evet denilmesi gerektiği konusunda detaylı açıklamalarda bulundu. Ziyaretlerde vatandaşların da sorularını yanıtlayan Başkan Orhan, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin Türkiye’nin yıllardır özlemini duyduğu, istiklal, istikrar ve istikbal için elzem bir sistem değişikliği olduğunu anlattı.

Yoncalık ve Başçakmak Mahallesi’ndeki toplantılara katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, oldukça yoğun olan kalabalığa Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni ve Büyükşehir Belediyesi’nin kırsalda yaptığı çalışmaları anlattı. Büyükşehir Belediyesi’nin şehrin her bölgesinde, mahallesinde ve köyünde önemli hizmetler gerçekleştirdiğini ifade eden Başkan Sekmen, ilçe belediyeleriyle koordineli bir şekilde çalıştıklarını kaydetti.

Başkan Orhan da, mahalle sakinlerine önce Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin getirdiği avantajları anlattı, daha sonra belediye olarak yaptıkları ve planladıkları hizmetler hakkında kapsamlı bilgi verdi.

Yaklaşık 25 gündür, hem ilçe merkezinde, hem de köylerde yoğun bir şekilde halk oylaması çalışması yapan Başkan Orhan, İlçe Başkanı Keleş ve partililer oldukça yoğun bir hafta sonunu da geride bıraktılar. Cuma akşamı Yoncalık ve Başçakmak ile başlayan program cumartesi ve pazar da devam etti. Cumartesi günü Yeşilvadi, Akdağ, Toprakkale, Üçköse, Aynalıkale, Ağcakent, Eşkınkaya ve Çıkrıklı mahallerini ziyaret eden Başkan Orhan ve beraberindekiler, pazar günü de Çavdarlı ile başladıkları ziyaretleri Halilkaya, Akyazı, Aşağı Canören, Yukarı Canören, Kapılı, Kızılkale ve Karakale ile noktaladılar.

Böylece Başkan Orhan ve İlçe Başkanı Keleş, cuma akşamından pazar akşamına kadar 18 mahalle gezerek, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni anlattılar.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.