Başkan Kılıç’tan Kadir Gecesi mesajı

Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı.

admin
admin
11 Haziran 2018 Pazartesi 02:46
Başkan Kılıç’tan Kadir Gecesi mesajı

Kılıç, mesajında, Kadir Gecesi'nin Allah'ın insanlığa rahmet kapısı ve umut pınarı olarak bahşettiği mübarek bir gece olduğunu belirterek, "Kadir Gecesi'ni idrak ederken yoksulları, zulme maruz kalmışların haklarını düşünmemiz, onların dertleriyle dertlenmemiz, yaralarını sarmamız gerekir. Bu bütün Müslümanların üzerine düşen bir görev ve sorumluluktur." ifadelerini kullandı.

Bin aydan daha hayırlı kabul edilen bu mübarek gecenin kalplere ve gönül dünyalarına ışık saçmasını temenni eden Kılıç, şunları kaydetti:

"İnanıyorumki bütün vatandaşlarımız bu mübarek ay ve gecenin hatrına bir hayır yarışı içinde olmuşlar ve ihtiyaç sahibi insanlarla dayanışma içinde hareket etmişlerdir. Bu duygu ve düşüncelerle başta Çatlı hemşehrilerim olmak üzere cümle İslam aleminin mübarek gecelerini tebrik ediyor, bu gecenin tüm insanlığa hayırlar getirmesini Allah'tan niyaz ederim."

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumArif Hikmet Kılıç
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.