BAŞKAN KILIÇ, ZAFER BAYRAMINI KUTLADI

Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yazılı bir kutlama mesajı yayınladı.

admin
admin
30 Ağustos 2016 Salı 09:43
BAŞKAN KILIÇ, ZAFER BAYRAMINI KUTLADI
Mesajında, 26 Ağustos 1922'deki Büyük Taarruz ve hemen ardından yapılan 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi'nin, cennet vatanın tek bir karış toprağının ne pahasına olursa olsun düşmana kesinlikle teslim edilmeyeceğinin kanıtı olduğuna vurgu yapan Başkan Kılıç, "Aziz milletimiz, tarih boyunca kendi kaderine ancak kendisinin yön vereceğini kazandığı zaferlerle ortaya koymuştur. 30 Ağustos Zaferi de, işte bu kararlılığın yegane ifadelerinden birisidir" dedi.
30 Ağustos Zaferi'nin tarihi boyunca önüne çıkan tüm engelleri birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhuyla aşan aziz milletin iradesinin ortaya konulması ve Türk milletinin istiklale, bağımsızlığa olan inancının tezahürü olması hasebiyle büyük anlam ifade ettiğini dile getiren Başkan Kılıç, mesajında şunları kaydetti:
"Aziz milletimiz, onca yokluk ve imkansızlığa rağmen, milli ve manevi değerlerini canı pahasına korumasını bilmiş, inandığı yoldan asla dönmemiş, istiklaline kastedilmesine asla izin vermemiştir. Dün olduğu gibi bugün de vazife ve sorumluluklarını yüksek bir görev şuuruyla yerine getiren Türk Silahlı Kuvvetleri'ne, her türlü terör örgütüyle mücadelesindeki üstün fedakarlıklarından dolayı şükranlarımı sunuyorum. 30 Ağustos Zaferi vesilesiyle, başta cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, İstiklal Savaşımızın tüm kahramanlarını rahmetle; gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum. Vatan savunması konusunda göstermiş olduğu fedakarlıktan ötürü de Türk Silahlı Kuvvetlerimizin tüm mensuplarına şükranlarımı sunuyorum. 94'üncü yıl dönümünde İstiklal Savaşımızın en büyük zaferi olan 30 Ağustos Zafer Bayramımızı en kalbi hislerimle kutluyor, ülkemizin birliğine, dirliğine ve kardeşliğine vesile olmasını Yüce Allah'tan niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.