Başkan Kılıç, kutlama mesajı yayınladı

Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, Bayram dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

admin
admin
24 Haziran 2017 Cumartesi 13:50
Başkan Kılıç, kutlama mesajı yayınladı

Kılıç, Ramazan ayının ardından, bayrama ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını, zorlukların birlik ve beraberlik içerisinde kenetlenerek dayanışma içerisinde aşılabileceğini ifade ederek, "Mübarek Ramazan ayını geride bırakırken ilçemizde, şehrimizde ve ülkemizde sevgi, kardeşlik, huzur, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının yoğunlaşmasına vesile olan bir bayramı daha birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Başkan Kılıç, bayramın dargınlıkların unutulduğu günler olduğunu belirterek, “Bayramlar milletimizin bir arada yaşama ve aydınlık bir geleceği bir arada kucaklama arzusunun tazelendiği günlerdir. Yine bayramlar dargınlıkların unutulduğu, insanların birbirleriyle kucaklaştığı özel günlerdir. Barışı ne kadar çoğaltabilir ve hayata yayabilirsek, dünya o kadar güzelleşecektir. Bayramın getirdiği güzel duyguların, ailelerimizin ve tüm sevdiklerimizin hayatlarının her anına yansıması dileğiyle Çatlı ve Erzurumlu hemşehrilerimin bayramını kutluyor, bu mübarek günlerin tüm insanlığa mutluluk, huzur getirmesini temenni ediyorum" dedi.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumçatKutlama Mesajı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.