Başkan Kılıç, beklentileri boşa çıkarmıyor

Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, ilçe sakinlerinin hiçbir beklentisini havada bırakmıyor.

admin
admin
20 Nisan 2018 Cuma 17:48
Başkan Kılıç, beklentileri boşa çıkarmıyor

Başkan Kılıç’tan köylülere sürpriz Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, vatandaşlardan gelen her talebi anında değerlendirerek, ilçe sakinlerinin gönüllerini fethetmeye devam ediyor. Başkan Kılıç, camilerinin bakım ve onarımdan geçirilmesini isteyen Işkınlı Mahallesi sakinlerini geri çevirmekle kalmadı, onlara bir de sürpriz yaptı. Işkınlı Mahallesi’ne giderek onarımdan geçirilmesi istenen camiyi inceleyen Başkan Kılıç, “Bu mahalleye taziye evi de yapmak lazım diyerek” mahallelilere sürpriz bir öneride bulundu. Köydeki caminin onarılsa bile uzun ömürlü olmayacağını dile getiren Çat Belediye Başkanı Kılıç, caminin tamamen yıkılarak yerine yeni bir cami ve hemen altına da taziye evi inşa edilmesi talimatını verdi.

KÖYLÜLER ÇOK MUTLU OLDU

Işkınlı Mahallesi sakinleri, Başkan Kılıç’ın bu sürprizi karşısında mutluluktan adeta havaya uçtu. Mahalle sakinleri, “Biz Sayın Başkanımızdan camimizde onarım yapmasını talep ettik. Sayın Başkanımız da köyümüze gelerek camiyi bizzat gözden geçirdi, inceledi. Caminin onarılması yerine yeni bir cami ve hemen altında da taziye evi inşa etme sözü verdi. Kendisine çok teşekkür ediyoruz, bizi çok mutlu etti” diye konuştu.

HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Öte yandan Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç ise, ilçe sakinlerinin beklentilerinin karşılanması noktasında her zaman seferber olduklarını belirterek, “Köyümüzdeki cami fiziki açıdan ömrünü tamamlamış bir camiydi. Onarılsa bile bir süre sonra yeniden bir takım ihtiyaçları olacaktı. Dolayısıyla biz de köyümüze yeni bir cami ve beraberinde bir de taziye evi yapma kararı aldık. Çalışmalara en kısa sürede başlayıp, camimizi inşa edecek ve ibadete açacağız. Vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.