BAŞKAN FATİH CENGİZ’DEN 19 MAYIS MESAJI

Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, 19 Mayıs’ın, Türk Milleti’ne vurulmak istenen esaret zincirini parçalama kararlılığının gösterildiği gün olduğunu söyledi.

19 Mayıs 2011 Perşembe 12:16
BAŞKAN FATİH CENGİZ’DEN 19 MAYIS MESAJI
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Başkan Cengiz, Kurtuluş Savaşı’nın başlangıcı olan 19 Mayıs 1919 tarihinin, Türk Milletinin yeniden doğuşu ve kurtuluş ateşinin yakıldığı çok önemli bir gün olduğunu, Türkiye Cumhuriyeti’ne ulaşan uzun ve zorlu sürecin ilk adımı olduğunu ifade etti.
Türk gençliğinin Türkiye Cumhuriyeti’nin teminatı ve aydınlık yarınların ışığı olduğunu ifade eden Başkan Cengiz, “Türk milletinin en büyük serveti gençliğidir. Milletimize armağan edilen Cumhuriyetin yılmaz bekçileri olan gençler, bilgi birikimlerini bilimle yoğurarak, çalışkanlıkları ve üretkenlikleriyle bunu en yükseklere taşıyacaklardır. Güçlü ve müreffeh bir Türkiye’nin oluşmasında, yarınlarına daha umutla bakan bir ülkenin vücud bulmasında en büyük görev ve sorumluluk gençlerin omuzlarındadır. Türk gençliği de bu sorumluluğunun bilincinde hareket ederek, üzerine düşen görevi yerine getirmektedir. Bu duygularla ülkemizin bağımsızlığı ve özgürlüğü için canlarını feda eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, tüm gençlerimizin bayramını kutluyorum." 

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.