BAŞKAN CENGİZ'E KENTSEL DÖNÜŞÜM ÖVGÜSÜ

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz’i kentsel dönüşümde yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı kutladı.

11 Mart 2012 Pazar 16:37
BAŞKAN CENGİZ'E KENTSEL DÖNÜŞÜM ÖVGÜSÜ
Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Aziziye Belediyesi’nin kentsel dönüşüm uygulamalarını övdü, Belediye Başkanı Fatih Cengiz’i başarılarından dolayı kutladı.
Erzurum’da incelemelerde bulunan Balta, AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç, Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Milletvekilleri Dr. Mehmet Tancer ve Ahmet Çaluda ile birlikte kış oyunları kapsamında yapılan spor tesislerinde incelemelerde bulundu.

SPOR TESİSLERİNİ DOLU GÖRÜNCE MUTLU OLDU
Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, yaptığı ziyaretlerde vatandaşlarla kurduğu samimi diyalog ve sempatik hareketleriyle dikkat çekti. Çocuklarla ve sporcularla yakından ilgilenen Muhammet Balta, Erzurum’daki spor tesislerinin boş kalacağı yönünde basında çıkan haberleri görünce üzüldüğünü ifade ederek, “Habersiz bir şekilde yaptığımız ziyaretlerde salonları dolu görünce mutlu oldum. Bu salonlarda bir kişi dahi görsem mutlu olacaktım. Ama hepsinin dolu olduğunu görünce mutluluğum bir kat daha arttı. Ülkemize güzel yatırımlar kazandıran Başbakanımıza çok teşekkür ediyoruz. Bu yatırımları en verimli şekilde değerlendiren Erzurum’daki yöneticileri de ayrıca kutluyorum.” dedi.
BAŞKAN CENGİZ’E KENTSEL DÖNÜŞÜM ÖVGÜSÜ
Erzurum’daki ziyaretleri kapsamında Aziziye Belediyesi Ilıca Termal Tesisleri’nde günün yorgunluğunu atan Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Başkan Fatih Cengiz’i başarılı çalışmalarından dolayı kutladı. Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, “Belediye Başkanımız çok kısa görev süresinde kentsel dönüşüm ve şehircilik manasında güzel hizmetler gerçekleştirmiş. Sadece kentsel dönüşümde değil, termal turizm merkezi anlamında güzel çalışmalar yaptığını gördüm ve mükemmel bir tesisle karşılaştım. Erzurum’un termal turizm anlamında Türkiye’ye örnek bir şehir olacağını ve bu güzelliklerden insanlarımızın istifade etmesi gerektiğine inanıyorum. Tüm insanlarımızı güzel Erzurum’umuzun bu şirin ilçesindeki güzellikleri yaşamaya davet ediyorum. Bizlere yakın ilgi gösteren Belediye Başkanımıza ve tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
Bakan Yardımcısı Muhammet Balta’ya, AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç ve Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz tarafından ehramdan yapılma atkı ve Aziziye Belediyesi hatırası olarak işlemeli fincan takımı hediye edildi.

Editör

Son Güncelleme: 11.03.2012 16:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
fatih çağlayan 2012-03-11 16:55:30

aziziye belediye başkanı sayın fatih cengiz'in başarıları artık tahminen türkiye sınırları dışında da övgü ile bahsedilmeye başlanacak. helal olsun sana başkanım.....