BAŞKAN CENGİZ’DEN TİCARET BORSASI’NA ZİYARET

Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, Erzurum Ticaret Borsası’nı ziyaret etti.

29 Nisan 2013 Pazartesi 17:38
BAŞKAN CENGİZ’DEN TİCARET BORSASI’NA ZİYARET
Borsa Başkanı Hakkı Hınıslıoğlu ile bir süre görüşen Başkan Cengiz, yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

Başkan Cengiz, Erzurum’un en güzel merkezi haline gelen Aziziye’nin, cazibesinin her geçen gün arttığını ifade etti. Zaman zaman sivil toplum kuruluşlarına ziyaretler gerçekleştirerek, fikir alış verişinde bulunduklarını kaydeden Başkan Cengiz, istişareyi ve iş birliğini çok önemsediklerine vurgu yaptı.

Erzurum’un tarım ve hayvancılık potansiyeli yüksek bir il olduğuna da işaret eden Başkan Fatih Cengiz, kolektif çalışma ruhunun hayvancılık sektöründe de uygulanmasının ilin hayvancılık potansiyelinin daha da yükselmesine ve verimlilik oranın artmasına vesile olacağını vurguladı.

Erzurum Ticaret Borsası Başkanı Hakkı Hınıslıoğlu ise, Başkan Cengiz’e nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Başta kentsel dönüşüm olmak üzere Aziziye’deki gelişmeleri yakından takip ettiğini vurgulayan Hınıslıoğlu, Erzurum’a ve Erzurumlu’ya hizmet etmenin herkes için gurur ve onur vesilesi olduğunu vurguladı.

Editör

Son Güncelleme: 29.04.2013 17:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.