BAŞKAN CENGİZ’DEN OSB VE KUDAKA’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Ergüney ile Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) Genel Sekreteri Talha Bekir Özmen’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

18 Nisan 2013 Perşembe 14:40
BAŞKAN CENGİZ’DEN OSB VE KUDAKA’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Bir süre önce yapılan seçimle OSB Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine seçilen Ergüney ile KUDAKA Genel Sekreterliği’ne atanan Özmen’i makamlarında ziyaret eden Başkan Cengiz, görevlerinde başarı diledi. 

Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Ergüney’i ziyaret eden Başkan Cengiz, bölgedeki sanayici ve işadamlarının şehrin kalkınmasında üstlendikleri sorumluluğa dikkat çekti. Organize Sanayi Bölgesi’nin şehrin kalkınma lokomotiflerinden birisi olduğunun altını çizen Başkan Cengiz, “Üretim ve istihdamın zor bir iştir. Organize Sanayi Bölgesi’nde üretim yapan ve istihdama katkı sunan her girişimci eli ile birlikte bedenini de taşın altına koymuştur. Erzurum insanına iş ve aş imkanı sunan tüm müteşebbisleri tebrik ve takdir etmeyi görev kabul ediyorum. Organize Sanayi Bölgesi’nin yeni yönetimini tebrik ediyor, başarılar diliyorum.” dedi.

OSB Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Ergüney de, Başkan Cengiz’e nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

KUDAKA’YA ZİYARET

KUDAKA Genel Sekreterliğine atanan Talha Bekir Özmen’e de hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Başkan Cengiz, yeni görevinde başarı diledi. Erzurum, Erzincan ve Bayburt illerinde sorumlu olan KUDAKA’nın sürdürülebilir kalkınmada yerel dinamiklerin harekete geçirilmesini amaçladığına işaret eden Başkan Cengiz, kurumun Erzurum ve bağlı illerin kalkınmasına öncülük ettiğini ve desteklediği projelerle şehrin sosyal ve kültürel değerlerinin ön plana çıkmasına destek olduğunu ifade etti.

KUDAKA Genel Sekreteri Özmen ise, Başkan Cengiz’e nazik ziyareti için teşekkür etti ve aldığı hizmet bayrağını daha ileri noktaya taşımak için çalışacağını belirtti. 

Editör

Son Güncelleme: 18.04.2013 14:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.