BAŞKAN CENGİZ’DEN KADINLAR GÜNÜ JESTİ

Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla belediyede görev yapan bayan personele ve meslek edindirme kurslarına katılan bayanlara çiçek verdi.

09 Mart 2011 Çarşamba 11:21
BAŞKAN CENGİZ’DEN KADINLAR GÜNÜ JESTİ
Bayanların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Başkan Cengiz, aile kurumunun temel taşı olan kadının, toplumun şekillenmesinde önemli bir misyon üstlendiğini söyledi.
Başkan Cengiz, kurtuluş savaşı yıllarında vatan savunmasında amansız mücadele veren Türk kadınının, geleceğin şekillenmesinde de sergiledikleri özveri ve fedakarlıklarla, toplumun temel dinamizmi olduklarını ifade etti.
Kadınların üstlendikleri görevleri layıkıyla yerine getirdiklerine vurgu yapan Başkan Cengiz, “Aile kurumunun temel taşı olan kadınlar, sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir toplumum temel dayanağı olmuşlardır. Geleceğimizi ellerinde yoğuran ve topluma sağlıklı bireyler yetiştiren kadınlar, doğumdan ölüme kadar varlığımızı onurlandıran değerlerimizdir. Toplumsal değerlerin yaşatılmasında sergiledikleri özveri, fedekarlık ve dayanışmayla sevginin ve hoşgörünün simgesi olan kadınlar, yılın bir gününde değil, her zaman başımızın tacıdır. Bu duygularla başta kahraman mehmetçiklerimizin ve şehitlerimizin anaları olmak üzere, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.”
Bayanlar da Başkan Cengiz’e nazik jestlerinden dolayı teşekkür ettiler.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.