BAŞKAN CENGİZ, POLİS OKULUNDA TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTI

Erzurum Polis Meslek Yüksekokulu’nun düzenlediği tecrübe paylaşımı günlerinin konuğu Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz oldu.

29 Mayıs 2013 Çarşamba 20:25
BAŞKAN CENGİZ, POLİS OKULUNDA TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTI
Türkiye’nin en genç belediye başkanlarından birisi olan Fatih Cengiz, belediyecilikte ve yöneticilikte edindiği tecrübeleri polis adayları ile paylaştı. Önce Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Abdullah Şahin’i makamında ziyaret eden Başkan Cengiz, daha sonra konferans salonunda öğrencilerle bir araya geldi.

İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun olduktan sonra TBMM’de Milletvekilliği danışmanlığı ile başlayan iş hayatının, İstanbul’da bir holdingde yönetim kurulu üyeliği ve İzmir’de aynı grubun bir turizm yatırımında genel müdürlük görevi ile devam ettiğini hatırlatan Başkan Cengiz, 2009 yılında partisinin desteği ve halkın teveccühü ile belediye başkanlığı görevine seçildiğini kaydetti.

Belediyeye kurumsal vizyon oluşturarak göreve başladığını belirten Başkan Cengiz, kurumsal yapıyı oluşturup, personel motivasyonunu üst seviyeye çıkararak, hizmette kalite ve verimliliği arttırdıklarını ifade etti. Türkiye’nin en genç belediye başkanlarından birisi olduğuna dikkat çeken Başkan Cengiz, “Gençliğimizin verdiği enerji ile ekibimizi de motive ederek, ilçemize güzel hizmet sunduk. Adaylık sürecinden başlayarak gençliğimizin verdiği heyecanla, çalışanlarımız ve halkımızla bir sinerji oluşturduk ve geldiğimiz noktada Aziziye Erzurum’un en güzel yaşam merkezlerinden biri haline geldi. Rutin belediyecilik hizmetlerini aksatmadığımız gibi, kentsel dönüşümde dev adımlar attık. Sosyal belediyeciliğin marka değerleri arasında yer aldık. Halkımızla kurduğumuz güven ve gönül köprüsü sayesinde önemli hizmetler gerçekleştirdik.” dedi.

Başkan Cengiz, daha sonra polis adaylarından ve yöneticilerinden gelen soruları cevapladı. “Model aldığınız bir belediye var mı?” şeklindeki soruya Başkan Cengiz, “Sürekli görüştüğümüz belediye başkanları var. ‘Herşeyi biz biliriz’ gibi bir mantıkla asla hareket etmiyoruz. Ankara, İstanbul, Konya ve Kayseri gibi şehirlerden belediye başkanlarıyla görüşüyoruz. Değişime, farklı görüş ve önerilere açığız. Herkesle istişare ediyoruz. Türkiye’yi ve dünyayı zaman zaman geziyoruz ve gördüklerimizi de uyguluyoruz.” şeklinde cevap verdi.

Başkan Cengiz, konuşmasının sonunda polis okulunda öğrencilerle bir arada bulunmaktan duyduğu mutluluğu ifade ederek, katılımcılara teşekkür etti.

Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, Kızılay’ın kan bağışında özveri ve fedakarlık örneği sergileyen öğrencilere Polis Meslek Yüksekokulu tarafından hazırlanan teşekkür belgelerini verdi.

Söyleşinin sonunda Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Abdullah Şahin, Başkan Cengiz’e günün anısına polis okulu armalı fincan takımı, okul arması ve teşekkür belgesi takdim etti.

Editör

Son Güncelleme: 29.05.2013 20:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.