BAŞKAN CENGİZ DUA ALIYOR

Aziziye Belediyesi’nin yaptığı altyapı çalışmaları sayesinde Dadaşkent’te yağmur kâbusu sona erdi.

05 Ekim 2012 Cuma 17:12
BAŞKAN CENGİZ DUA ALIYOR
Kurulduğu günden beri bir metre bile altyapısı olmayan ilçede her yağmur sonrası bodrum katlarında su baskınları yaşanırken, belediyenin yaptığı altyapı çalışmalarıyla ilçede yaşayan vatandaşlar rahat bir nefes aldı. Belediye üç yılda 1 milyon lira harcayarak, 6 bin metre yağmursuyu drenaj kanalı yaptı ve su baskınlarına maruz kalan mahallelerin altyapısını yeniledi.

DADAŞKENT’İN ALTYAPI SORUNU ÇÖZÜLDÜ
Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, göreve başlarken ilçenin genel sorunlarıyla ilgili bir envanter çıkardıklarını ve bu amaç doğrultusunda sorunların çözüme kavuşturulduğunu ifade etti. Dadaşkent’in öncelikli sorunlarından birisinin de altyapı eksikliği olduğunun altını çizen Başkan Cengiz, “Biz göreve başladığımızda ilçemizde bir metre dahi altyapı yokken, 6 bin metre altyapı yaptık. Her yağmur yağdığında su baskınlarına maruz kalan mahallelerimize yağmur suyu drenaj kanalı yaparak altyapı sorununu çözdük. Artık bardaktan boşalırcasına yağan yağmurlarda dahi hemşehrilerimiz gönül rahatlığıyla evlerinde oturabiliyorlar.” dedi.

AZİZİYE, ‘İNSAN ODAKLI’ HİZMET ANLAYIŞININ ADRESİDİR
Belediyenin imkanlarının kısıtlı olduğunu hatırlatan Başkan Fatih Cengiz, imkanlarının yetersiz oluşunun halka hizmete engel olmadığına da vurgu yaparak, “Halkımızın sorununa çare üretmek, dertleriyle dertlenmek bizim hizmet ufkumuzun ana temasını oluşturmaktadır. Halkımızın sorununu çözüme kavuşturmak adına tüm imkanlarımızı seferber ettik ve bir 1 milyon lira harcayarak sorunlu bölgelerimizde altyapı yaptık. Halkımızı bu şekilde su baskınlarından kurtardık. Dadaşkent’te her yağmur düştüğünde bodrum katları boşatılırken, metrekareye kilogramlarca yağmur düştüğünde bile sorun yaşanmıyorsa bu bizim samimiyetimizin ve insan odaklı hizmet anlayışımızın eseridir.” ifadelerini kullandı.

HALKIMIZIN DUASI VE DESTEKLERİYLE BAŞARIYORUZ
Başkan Cengiz, art niyetli bazı çevrelerin çirkin iftiralarına rağmen halka hizmet yolunda yüreğini ortaya koyarak çalışmaya devam edeceğine de dikkat çekerek, “Bizim notumuzu halkımız verir. Aziziye halkı da bugüne kadar yaptığımız her işte bizim yoldaşımız olmuş, duaları ve destekleriyle çalışma heyecanımızı artırarak, gücümüze güç katmışlardır. Hemşehrilerimizden aldığımız bu güçle marka ilçe hedefine koşar adım yürümeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 05.10.2012 17:37
Anahtar Kelimeler:
BAŞKAN CENGİZ DUA ALIYOR
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.