BAŞKAN BULUTLAR’A EĞİTİM TEŞEKKÜRÜ

Erzurum’daki eğitime ve öğretime vermiş olduğu katkılardan dolayı Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar’a, Milli Eğitim eski Bakanı Nabi Avcı tarafından hazırlanan teşekkür belgesi taktim edildi.

admin
admin
30 Mayıs 2016 Pazartesi 10:59
BAŞKAN BULUTLAR’A EĞİTİM TEŞEKKÜRÜ
Erzurum’daki eğitime ve öğretime vermiş olduğu katkılardan dolayı Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar’a, Milli Eğitim eski Bakanı Nabi Avcı tarafından hazırlanan teşekkür belgesi taktim edildi. 

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutları makamın da ziyaret eden Erzurum İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan,( MEB) Eski Bakanı Nabi Avcı adına Erzurum’daki Eğitim ve Öğretim yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür belgesi takdim etti. İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan,” Palandöken Belediye Başkanımız Sayın Orhan Bulutlar görev süremiz içerisin de adeta kendisini eğitime adamış Erzurum’daki eğitime ve öğretime büyük hizmetler sunmuştur. Gerek okulların çevre düzenlemeleri gerek öğrencilerimize yapmış olduğu kitap, kırtasiye, eğitim seti desteklerinin yanı sıra sosyal sorumluluğunu bilinciyle ihtiyaçlı öğrencilerimize yapmış olduğu destekler ile birlikte kültürel ve sportif faaliyetleriyle Eğitime ve öğretime katkısı Sayın Milli Eğitim Bakanımız Nabi Avcı tarafından takdirle karşılanmıştır. Başkanımıza Bakanımız adına bir kere daha teşekkür ediyoruz” dedi.

BULUTLAR: GELECEĞİMİZE HER ZAMAN SAHİP ÇIKACAĞIZ

Milli Eğitim Eski Bakanı Nabi Avcı tarafından hazırlanan teşekkür belgesini İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan’ın elinden alan Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ise, Kendisinin de öğretmenlik mesleğinden geldiğini, öğretmenliğin sadece bir meslek olmadığını kaydeden Başkan Bulutlar,” Belediyemize yaptıkları bu nazik ziyaretten ötürü teşekkürlerimi sunuyorum. Öğretmenlik sadece bir meslek değil bir hayat biçimidir. Böylesine kutsal bir mesleği geçmişte yaptığımdan dolayı mutluyum. Palandöken Belediyesi olarak bizim önceliğimiz her zaman eğitim olmuştur. Elimizden geldiğince eğitim alanında yapılacak olan çalışmalara katkı sağlıyoruz. Eğitim kurumlarıyla çok güzel bir iletişime sahibiz. İlçemizde eğitim kalitesini ve başarısını daha yukarıya çekmek adına üzerimize düşen tüm görevleri yerine getirmeye hazırız. Çünkü yaptığımız yatırım geleceğimize yaptığımız en büyük yatırımdır. Eğitime ve Öğretime yaptığımız bu çalışmaları takdirle karşılayarak bizleri onurlandıran Sayın Milli Eğitim Eski Bakanımız ve şuanda Kültür ve Turizm Bakanımız olan Sayın Nabi Avcı’ya İlçem ve Belediyem adana teşekkür ediyorum.” diye konuştu. 

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.