BAŞKAN BULUTLAR, KÖY MAHALLE MUHTARLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, daha önce köy statüsündeyken yeni yasa ile birlikte Palandökene bağlanan mahallelerin muhtarları ile “hizmet planlama toplantısında” bir araya geldi.

16 Ekim 2014 Perşembe 12:45
BAŞKAN BULUTLAR, KÖY MAHALLE MUHTARLARIYLA BİR ARAYA GELDİ
Burada bulunan herkesin seçilerek göreve geldiğini, Palandöken için mahalleler için en güzel hizmetleri yapmak amacında olduklarını ve bunu da birlikte çalışılarak başarılabileceğini belirten Başkan Orhan Bulutlar,"Göreve başlayalı kısa bir süre olmasına karşın uyum ve birlikteliğimiz gün geçtikçe artmaktadır. Hepimizin ortak hedefi sorumluluk alanlarımıza en iyi, en güzel ve en fazla hizmeti yapmaktır. Mahallelerinizdeki sorunları bize iletin. Sorunların çözümü için elimden gelen bütün çabayı göstereceğimden emin olabilirsiniz. Mahallelerimize orada yaşayanlar için her türlü hizmeti götürme adına kendimizle yarışacağız.” diye konuştu.

KÖY YOLLARI VE SOKAKLARI EN AZ MERKEZ GİBİ OLACAK

Yeni mahalle olan köylerin mevcut yollarının kilittaş yapımı ile ilgili çalışmaların en kısa zamanda bitirileceğini sözlerine ekleyen Başkan Bulutlar,"Burada önceliği acil olan yollara vereceğiz. Sonrasında tüm yollarımızı en az merkezdekiler kadar güzel yapacağız. Şuan itibariyle bazı köylerimiz de kilittaş çalışmalarımız var. 2015 yılı için planlarımız da tüm köy yollarımızı ve sokaklarımızı bitirmek var. Daha once biliyorsunuz, çocuk oyun alanları, cami minarelleri,cami tuvaletleri gibi bir çok alanda çalışma yaptık. Elbette eksiklerimiz var. Bu eksiklerimiz de biliyoruz en kısa süre dede gidereceğiz. Yine köy mahallelerimiz de yapmayı planladığımız projelerimiz arasında yer alan bazı çalışmalarımız var. Bu çalışmalarımız şekillenip ve tamamlandığın da sizlerle paylaşacağız. İçiniz rahat olsun güçümüzün üzerin de çalışarak sorunlarımız birlikte aşacağız” şeklinde konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 16.10.2014 12:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.