BAŞKAN BULUTLAR, İFTAR YEMEĞİ DAĞITTI HALK İLE İFTAR ETTİ

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Belediye'nin iftar çadırında vatandaşlarla bir araya gelip kendi elleriyle yemek dağıttı.

07 Temmuz 2014 Pazartesi 16:30
BAŞKAN BULUTLAR, İFTAR YEMEĞİ DAĞITTI HALK İLE İFTAR ETTİ
Palandöken Belediyesi'nin Ramazan ayı boyunca hizmet verecek iftar çadırı vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor. Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi karşısında ve Yenişehir Müftü Solakzade Camisi Bahçesine kurulan iftar alanı pırıl pırıl görüntüsüyle takdir topluyor.

Yaklaşık 2 bin kişilik iftar sofraların da vatandaşlara her gün farklı bir menü ikram ediliyor. İftar geleneğinin ilçenin iki ayrı noktasın da 30 gün boyunca devam edeceğini söyleyen Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, ”Titiz bir çalışma sonucu oluşturulan iftar sofralarımıza tüm Palandökenlileri ve Erzurum halkımızı bekliyorum. Böylesine güzel bir atmosferde milletimizle iç içe ve birlikte olmak onlarla birlikte aynı sofralar da oruç açarak ve ekmeğimizi paylaşmak kadar güzel bir duygu daha ne ola ki. Allah’ın verdiğine şükürler olsun. Yine milletimizle birlikte bir Ramazan ayını daha geçiriyoruz" dedi.

Palandöken Belediyesi tarafından hazırlanan iftar sofralarına katılan misafirlere iki ayrı noktadan yemek ikramı yapıldı. Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, iftar saatinin yaklaşmasıyla birlikte Palandöken halkına kendi elleriyle yemek dağıttı. Başkan Bulutları, yemek dağıtırken görenler " Halkın başkanı her zaman her yerde halkın içinde" diyerek tebrik ettiler.

Editör

Son Güncelleme: 07.07.2014 16:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.