Başkan Bulutlar'dan veda

Erzurum'un Palandöken belediye başkanlığını 10 yıldır sürdüren Orhan Bulutlar, belediye personeli ile vedalaştı.

admin
admin
13 Şubat 2019 Çarşamba 08:40
Başkan Bulutlar'dan veda

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, 10 yıl ilçe belediye başkanlığını yapan ve 31 Mart yerel seçimlerde aday gösterilmeyen Bulutlar'ın çalışma arkadaşlarıyla vedalaştığı bildirildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Bulutlar, aldığı hizmet bayrağını ileriye taşımak için 10 yıldır gayret ettiğini kaydetti.

Gece gündüz demeden belediye personeliyle birçok projeyi hayata geçirdiklerini belirten Bulutlar, "Ortada bir başarı varsa bu hepimizin başarısıdır. Bugün Palandöken'in hem nüfusuyla hem de ortaya koyduğu projeler ve gelişmişlik endeksiyle bölgesinin en güzel ilçelerinden birisi haline gelmesine katkıda bulunduk." ifadelerini kullandı.

Bulutlar, Palandöken'de yeni bir sürecin başladığını anlatarak, şöyle devam etti:

"Martta yapılacak olan seçimlerde sizlerden isteğim AK Parti'den aday olan Muhammet Sunar kardeşimize sahip çıkmanız ve onu desteklemeniz. İnanıyorum ki görev alacak arkadaşımızda Palandöken'e çok katkı sağlayacaktır. Çünkü Palandöken kurumsal ve ekonomik yapısı çok güçlü ve daha bir çok şey üretecek güce sahip. İnşallah bundan sonra da hep birlikte gayret edeceğiz. Bu görevi bırakıyoruz ama aslında daha kapsayıcı bir göreve devam ediyoruz. Dolayısıyla Palandöken'de birlikte olmaya devam edeceğiz. Üzerimize düşenleri Palandöken için yapmaya devam edeceğiz. Yaptıklarımız kalacak ve önemli olan kubbede hoş bir sada bırakabilmek. İnşallah öyle olmuştur. Ben hepinize 10 yıllık süremiz boyunca verdiğiniz destekler sebebiyle ayrı ayrı teşekkür ediyorum."

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.