Başkan Bulutlar, asfalt çalışmalarını inceledi

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Yenişehir Müftü Solakzade Mahallesinde sokaklarda, site bahçelerinde ve otopark olarak kullanılan alanlarda yapılan asfalt çalışmasını yerinde inceledi.

admin
admin
06 Ekim 2017 Cuma 07:51
Başkan Bulutlar, asfalt çalışmalarını inceledi

Palandöken Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Yenişehir Solakzade Mahallesi sokaklarda, site bahçelerinde ve otopark olarak kullanılan alanlarda yapılan sıcak asfalt çalışması yaptı. Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ise yapılan sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek sokak sakinleriyle sohbet etti.

Asfalt çalışmalarının birçok noktada devam ettiğini ifade eden Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, yapılan çalışmaların Palandöken halkı için hayırlı olmasını diledi.

Belediye Başkanı Bulutlar, “Şehrimizin bütün yollarını konforlu yapmak için gayret gösteriyoruz. Bazı bölgelerde yeni açılan yollarda asfalt çalışması yaptığımız gibi, ekonomik ömrünü tamamlayan yolların da bakım ve onarımını yapıyoruz. Ayıca vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusun da başlattığımız oto park alanları ve site bahçeleri asfaltlama çalışmalarımızda ücretsiz bir şekilde devam ediyor. Buralarda olduğu gibi merkezimizde bulunan 5 mahallemiz olan Yunus Emre, Abdurrahman Gazi, Hüseyin Avni Ulaş, Adnan Menderes mahallelerimiz dede öncelikli alanlarımız da asfaltlama çalışmalarımız devam ediyor. Bu sezon belki eksiklerimiz olacak ama söz veriyorum büyük bir aksilik olmadığı sürece 2018 yılında ilçemizin tüm site bahçeleri ve sokakları, yolları karış karış asfaltlanacak” dedi.

Palandöken Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler asfalt sezonu bitmeden şehir genelinde asfaltsız sokak bırakmamayı hedefliyor. Yoğun tempoyla çalışan ekipler bozulmuş yollarda yenileme ve sıcak asfalt çalışmalarıyla takdir topluyor. Palandöken Belediyesi’nin Müftü Solakzade Mahallesi’ndeki asfalt çalışmaları ile son derece estetik bir yola kavuştuğunu ifade eden muhtar Mücahit Uçar, “Başkanımız Orhan Bulutlar, Mahallemizin her sokağına her site bahçesine ücretsiz asfalt atma sözü vermişti. Başkanımıza çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Yaptığı hizmetlerden dolayı kendisinden ve ekibinden Allah razı olsun" dedi.

Editör

Anahtar Kelimeler:
Orhan BulutlarPALANDÖKEN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Íbrahim 2017-10-06 13:00:31

Oyle asfaltin onunde foto cekilmekle olmaz kazimyurdalan bok goturuyor orasi turkiye cumhuriyetinin topraklari degilmi 2 senedir kazdiz esdiz oyle biraktiz ayptir yaziktir bumu sizin belediyecilik anlayisiniz yazik