BAŞKAN AYDIN’DAN SEKMEN’E TEŞEKKÜR

Erzurum’un Horasan ilçesinde yaklaşık 40 yıldır yapımı yılan hikayesine dönen Kırık Köprüsü’ne Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen el attı.

admin
admin
03 Nisan 2017 Pazartesi 22:30
BAŞKAN AYDIN’DAN SEKMEN’E TEŞEKKÜR

Horasan ile 22 köyün ulaşımını sağlayan köprünün olmaması 500 metrelik yolu 10 km’ye kadar uzatıyor. Aras Nehri üzerine yapılacak olan köprü ile birlikte Horasan’ın 40 yıllık bir sorunu daha tarihe karışacak.

Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın, ilçesine yaptığı hizmetlerden dolayı Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’e teşekkür etti. Sekmen’in ilçe belediyelerine adeta ağabeylik yaptığını dile getiren Başkan Aydın, “Horasan ilçemiz ve hemşehrilerimiz adına ne zaman kapısını çalsak, sağolsun sayın başkanımız bizi geri çevirmiyor. Bugüne kadar ilçe olarak çok ciddi desteklerini gördüğümüz sayın başkanımız son olarak, ilçemizde 40 yıllık bir soruna el attı. Geride bırakılan onlarca yıla rağmen, bir çok siyasetçinin seçim malzemesi haline getirdiği Kırık Köprüsü sonunda Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapılarak ilçemize kazandırılacak. İlçemize bağlı 22 köydeki vatandaşlarımıza çok ciddi külfet getiren bir sorun daha tarihe karışacak. Ben hemşehrilerim adına Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen’e ve değerli ekibine teşekkür ediyorum. Herşey Horasan için ilkesiyle, ilçemize ve hemşehrilerimize el ve gönül birliği içerisinde hizmete devam edeceğiz.” dedi.

Oğuzhan YILDIRIM

Editör

Son Güncelleme: 04.04.2017 00:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Maruf 2017-04-04 20:06:13

Boş vaatten öteye geçmeyen sözlerden çok sıkıldık artık ben 4 yıldır adnsn Menderes mh oturuyorum alt yapı ve kanalizasyon sorunumuz var her yıl bu sene bu sorunu çözeriz sın bahar oluyor sorun aynı yerde duruyor ve sorunu dile getirdiğimizde ilk baharda sorunu çznrk için işe başlıyoruz ihalesi yapılmış diyorlar ve 4 senedir çözülen hiç bşr şey görmedim ADNAN MENDERES MH TARHAN SOK DİĞER ADIYLA KIRIK MAHAKESİ