BAŞKAN AKGÜL’E HEMŞEHRİ ZİYARETİ

Erzurum Dernekler Federasyonu Başkanı Feridun Önal ve yönetim kurulu üyeleri, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ü makamında ziyaret etti.

08 Şubat 2013 Cuma 10:57
BAŞKAN AKGÜL’E HEMŞEHRİ ZİYARETİ
Federasyonun amacı, vizyonu ve mayıs ayı içinde Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirecekleri Erzurum Tanıtım Günleri hakkında bilgi veren heyet, kendisi de Erzurumlu olan Akgül’ü de tanıtım günlerine davet etti. Yöresel kültürlerinden kopmadan kültür, eğitim, yardımlaşma ve dayanışma içinde çalışmalarını yürüten hemşeri derneklerinin, bulundukları bölgeye katkı sağladığını kaydeden Akgül, “Memleketimizi hiçbir zaman unutmuyoruz. Ama Ankara’ya hizmet etmek için hepimiz var gücümüzle çalışıyoruz. Hemşerileri derneklerinin yaptığı çalışmalar örnek alınacak nitelikte” dedi.

9-10-11 ve 12 Mayıs tarihlerinde Atatürk Kültür Merkezi’ndeki Erzurum Tanıtım Günleri’ne Akgül’ü davet eden Federasyon Başkanı Feridun Önal, Akgül’e başarılı çalışmaları ve STK’lara verdiği destekten ötürü teşekkür etti. Akgül de, “Erzurum’un kültürünü Ankara’ya taşıyarak Erzurum Tanıtım Günleri düzenleyen federasyona elimizden gelen desteği vermeye hazırız, kapılarımız 24 saat herkese açık. Farklı kültürlere ev sahipliği yapan Mamak’ta, sivil toplum örgütleriyle el ele vererek güzel çalışmalara imza atıyoruz” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 08.02.2013 10:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.