Başka maçlara bak artık Burak!

Başka maçlara bak artık Burak!

admin
admin
21 Ocak 2020 Salı 12:39
Başka maçlara bak artık Burak!

Vedat REFAYELİ

..Ve beklenen gün geldi, Burak Okuyucu O Ses Türkiye yarışmasından elendi.

Erzurum’da sevenlerini ve hemşehrilerini üzüntüye boğan Burak Okuyucu, ikinci yarışta umduğunu bulamadı.

Yüksek Minarede Kandiller Yanar türküsü ile ikinci kez katıldığı yarışmada mutlu sona ulaşamayan Burak’ın en güzeli üzülmemesi, kendisine gösterilen ilgi ve destekten memnun olması.

Yine, yeniden diyor olması.

Yetenekli sanatçı adayı, yayınladığı bir mesajla da yanında olanlara teşekkür etti.

İşte Burak’ın dün sosyal medya aracılığıı ile sevenleri için yayınladığı teşekkür mesajı:

***

‘’Buraya kadarmış. O Ses Türkiye yarışmasında.. 301 arkadaşımla mücadele ederek son 90’a kaldım.. Son mülakata ise 6 arkadaşımla sahneye çıktım.. Ama 6 kişi içerisinden 4 arkadaşımla elendik.. Sağlık olsun, ekip arkadaşlarım başarıya gitmesi.. Beni mutlu etti... Bu zamana kadar.. Haberlerimi yapan tüm Erzurum basınına.. Kıyafet alımımda.. Stüdyo kayıtlarımda.. Maddi manevi desteklerini esirgemeyen büyüklerime.. Gerek arayarak.. Gerek sosyal medyadan desteklerini esirgemeyen.. Herkese ama herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.. Allah hepinizden razı olsun. Allah cümlenizi var etsin..’’

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.