BAŞBAKAN YILDIRIM YARALI ÜSTEĞMENİ ZİYARET ETTİ

Erzurum’da Doğubayazıt şehitlerinin cenaze törenine katılan Başbakan Binali Yıldırım, daha sonra yine Ağrı Tendürek’te yaklaşık bir ay önce PKK’lı teröristlerle girişen çatışmada yaralanan Jandarma Üsteğmen Yusuf Bayhan’ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

admin
admin
16 Eylül 2016 Cuma 21:00
BAŞBAKAN YILDIRIM YARALI ÜSTEĞMENİ ZİYARET ETTİ
Başbakan Binali Yıldırım, beraberinde Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, eski İçişleri Bakanı Bursa Milletvekili Efkan Ala, AK Parti milletvekilleri, 9. Kolordu ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Mehmet Özoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Güray Alpar ile birlikte Atatürk Üniversitesi Yakutiye Araştırma Hastanesi'ne gelerek burada bir ay önce Ağrı Tendürek’te bölücü terör örgütü mensuplarıyla girdiği çatışmada yaralanan Jandarma Üsteğmen Yusuf Bayhan’ı ziyaret etti. Geçmiş olsun dileklerini ileten Başbakan Yıldırım, üsteğmenin yakınları ile de sohbet etti. Başbakan Yıldırım, daha sonra Erzurum Valiliği'ne geçerek, Vali Seyfettin Azizoğlu’ndan brifing aldı. 

Editör

Son Güncelleme: 16.09.2016 21:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.