BAKKALA GİTTİ, BİR DAHA DÖNMEDİLER

Erzurum’un Aziziye ilçesinde 15 gün önce sabah saat 06. 30 sıralarında bakkala ekmek almak için evden ayrılan 15 ve 16 yaşlarındaki Ahmet ve Hilal Yıldırım kardeşlerden haber alınamıyor.

29 Eylül 2012 Cumartesi 13:51
BAKKALA GİTTİ, BİR DAHA DÖNMEDİLER
Aziziye ilçesinde 15 gün önce kayıplara karışan iki kardeş sır oldu. Lise öğrencisi iki çocuğunun evden bakkala gitmek için ayrıldıklarını ve bir daha geri dönmediklerini belirten baba Osman Yıldırım, çocuklarının yaşamlarından endişe ediyor.
Polise durumu bildirdiğini ve çocuklarının bulunması için çalmadık kapı bırakmadığını ifade eden baba Osman Yıldırım, “15 gün önce sabah 06. 30’da bakkala ekmek almaları için gönderdim. O günden sonra hiçbir haber alınamıyor. Çocuklarımın evden kaçma olasılığı oldukça zayıf. Eşimden ayrı yaşıyorum. Annelerine de sordum. Çocuklar ona da gitmemiş. Hayatlarından endişe ediyorum. Duyan gören haber versin.” diye konuştu.
Öte yandan polis iki kardeşin bulunması için Erzurum’da çalışmalarını sürdürüyor.

Editör

Son Güncelleme: 29.09.2012 14:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.