BAKAN YILMAZ’DAN KUDAKA’YA ZİYARET

Afganistan’da düşen uçak kazasında şehit olan Uzman Çavuş Önay Vurucu’nun cenaze töreni için Erzurum’a gelen Kalkınma Bakanı, Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı’nı (KUDAKA) ziyaret etti.

22 Mart 2012 Perşembe 09:10
BAKAN YILMAZ’DAN KUDAKA’YA ZİYARET
Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Erzurum Valisi Sabahattin Öztürk, Ak Parti İl Başkanı Murat Kılıç ve Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut ile birlikte Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı’nı ziyaret ederek Genel Sekreter Dr. Rıfat Altan’da çalışmalarla ilgili olarak bilgi aldı.
Kudakan Genel Sekreteri Dr. Rıfat Altan, ajans olarak yürüttükleri projelerle ilgili olarak Bakan Yılmaz’a sunum eşliğinde bilgi verdi.
Rıfat Altan’ın sunumunun ardından basın mensuplarına değerlendirmelerde bulunan Bakan Yılmaz, “Öncelikle şehit ailesine tekrardan Allah’tan rahmet diliyorum. Ailesinin ve tüm Türkiye’nin başı sağolsun. Doğu Anadolu Bölgesi’nde Erzurum’u Kudaka’nın merkezi olarak kurduk. Şimdi görülüyor ki epey bir mesafe almış durumdayız. Az zamanda çok iş yapıldı. Yönetim kurulu ve genel sekreterliğe teşekkür ediyoruz. Biz 10. 10 yıllık kalkınma planı için çeşitli projeler yaptık. Bu projeler 2023 vizyonunun planında neleri nasıl yapabileceğimizi görmek için yapılan çalışmalar. Kalkınma ajansları çok önemli çünkü bu planlar için kurduğumuz ajanslardan bilgiler alıyoruz. Buda çalışmalarımızın verimli, sağlıklı planlamalar yapmamızı sağlıyor” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 22.03.2012 09:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.