BAKAN SUAT KILIÇ, EV HANIMLARINI SEVİNDİRDİ

Erzurum gezisinde “Obezite İle Mücadelede Bende Varım” projesi kapsamında ev hanımlarının spor yaptığını gören Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, bayanlara “Size eşofman ve spor ayakkabısı göndereceğim” demişti. İşte o eşofman ve spor ayakkabıları bugün ev hanımlarına dağıtıldı.

15 Şubat 2013 Cuma 17:25
BAKAN SUAT KILIÇ, EV HANIMLARINI SEVİNDİRDİ
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün Koşabiliyorken Koş- Bayanlar Sıra Sizde Sloganı ile Erzurum’daki spor yapan ev hanımlarına Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç tarafından gönderdiği eşofman ve spor ayakkabısı dağıtıldı. Yakutiye Spor Salonunda düzenlenen eşofman dağıtım törenine AK Parti Erzurum Milletvekili Fazilet Dağcı Çığlık, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar ile Yakutiye İlçe Müdürü Suat Yılmaz ile diğer davetliler katıldı. Oldukça neşeli bir ortamda geçen eşofman dağıtımında bayanlar Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’a teşekkür etti.

EŞOFMANLAR KILIÇ”TAN TAKDİM ÇIĞLIK”TAN

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Erzurum gezisinde “Obezite ile Mücadele Konusunda Bende Varım” Projesinde spor yapan ev hanımlarına eşofman ve spor ayakkabısı sözü vermişti. Erzurum’a gönderilen eşofman ve spor ayakkabılarına bayanlara tanıtan AK Parti’nin Bayan Milletvekillerinden Fazilet Dağcı Çığlık, “Size Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıç’ın selamını getirdim” dedi. Bunun üzerine salonda Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’a alkış yağdırdı. Çığlık, “Koşabiliyorken Koş, Obezite İle Mücadelede Bende Varım gibi projeler 7’den 70’e vatandaşlar için çok önemli. İnşallah bu projeler daha uzun süreli olarak devam eder, spor yapan tüm ev hanımlarını kutluyorum” dedi.

ÇİNTİMAR BAKANIMIZA MÜTEŞEKKİRİZ

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’da, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı arasında yapılan protokolla hayatiyete geçen “Obezite İle Mücadelede Bende Varım” projesi kapsamında Erzurum’da 2 bin ev hanımının spor yaptığını belirterek, “200-300 dolayında bir katılımla başladığımız bu projede spor yapan ev hanımı sayısı 2 bini geçti. Biz Erzurum GHSİM olarak İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Müdürlüğü ile projeyi başarılı bir şekilde yürütüyoruz. Sayın Bakanımız Suat Kılıç, ilimizi ziyaretinde spor yapan ev hanımlarına spor ayakkabısı ve eşofman göndereceğini belirtmişti. Bu eşofman ve spor ayakkabılarını spor salonlarımızda çalışan bayanlara dağıttık. Amacımız uzun kış mevsimi yaşayan Erzurum’da insanların yüzde 25’ine spor yaptırmak. Bunun için çalışıyoruz” dedi.


Editör

Son Güncelleme: 15.02.2013 17:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.