BAKAN ŞAHİN, GÖLETTE İNCELEMELERDE BULUNDU

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, geçtiğimiz hafta Erzurum'un Aşkale ilçesinde 5 TEDAŞ işçisinin hayatını kaybettiği Karasu Baraj Göleti'nde incelemelerde bulundu.

14 Nisan 2012 Cumartesi 14:19
BAKAN ŞAHİN, GÖLETTE İNCELEMELERDE BULUNDU
Bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak üzere dün havayolu ile Erzurum'a gelen İçişleri Bakanı Şahin, sabah kahvaltısını Türk Telekom Atlama Kuleleri'nde yaptı. 2011 Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları kapsamında yapılan atlama kulelerinden Erzurum'u seyreden Bakan Şahin, Erzurum'un kış sporları merkezi olma yolunda önemli bir alt yapıya sahip olduğunu belirtti.
Bakan Şahin, daha sonra Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, İl Genel Sekreteri Selami Altınok, İl Jandarma Komutanı Albay Mehmet Akgün ve Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız ile birlikte Aşkale ilçesine geçti. Burada Aşkale Kaymakamı Asalet Karabulut ve Belediye Başkanı Ahmet Yaptırmış'tan 5 TEDAŞ işçisinin hayatını kaybettiği olayla ilgili bilgi alan ve Karasu Baraj Göleti'nde incelemelerde bulunan Bakan Şahin, daha sonra Pasinler ilçesine hareket etti.

Editör

Son Güncelleme: 14.04.2012 14:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.