BAKAN KILIÇ, YIKILAN ATLAMA KULELERİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

23 Temmuz Erzurum Kongresi yıldönümü etkinliklerini katılmak üzere Meclis Başkanı Cemil Çiçek ile birlikte Erzurum’a gelen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, geçtiğimiz günlerde yıkılan atlama kulelerinde incelemelerde bulundu.

23 Temmuz 2014 Çarşamba 16:30
BAKAN KILIÇ, YIKILAN ATLAMA KULELERİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU
Erzurum havalimanındaki karşılama törenin ardından Palandöken ilçesinde bulunan Atlama kulelerine geçen Bakan Kılıç heyelan sonucu yıkılan kule alanında inceleme yaptı. Basın mensupları bakan Kılıç’ın incelemesi sırasında polisler tarafından engellenmeye çalışılırken, Bakan Kılıç’ın talimatı üzerine gazeteciler atlama kulelerindeki enkaz alanına alındılar.

Bakan Kılıç, olayla ilgili incelemelerinin devam ettiğini ve daha sonra konuya ilgili basın mensuplarına açıklama yapacağını söyledi.

Editör

Son Güncelleme: 23.07.2014 16:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.