BAKAN KILIÇ KONUŞTU, KAFALAR KARIŞTI

Kuzey Kombine Dünya Kupası ve Kayaklı Atlama Kıta Şampiyonası'nın ödenek sıkıntısı nedeniyle iptal edildiğini açıklayan Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Özer Ayık'a Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç cevap verdi.

13 Kasım 2012 Salı 17:00
BAKAN KILIÇ KONUŞTU, KAFALAR KARIŞTI
Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, CNN Türk’te katıldığı Spor Masası programında spordaki tüm gelişmeler üzerine önemli açıklamalarda bulundu. 
Bakan kılıç organizasyonla ilgili şu açıklamayı yaptı:
Kuzey Disiplini Yarışları'nın iptal edilme durumuna değinen Bakan Kılıç, “Bu organizasyonun iptal edilme durumu paradan kaynaklanmamıştır. Kayak Federasyonu’nun Spor Genel Müdürü’nün ricasına rağmen kendi kararını kendisinin verdiği ve uluslararası federasyona bu yarışların Türkiye’de yapılamayacağı noktasında bir yazı gönderdiği yönünde bilgimiz var.Temaslar devam ediyor. Erzurum için o kadar büyük rakamlar harcandı ki söylenen rakamların eskilerin deyimiyle irapta mahalli yok. Bu organizasyon için böylesi bir paranın ödenmesi gerekli de değil. Organizasyon yapılırken kullanım sırasında bu paralara ihtiyaç duyulacak. Eğer iş işten geçmediyse bu organizasyon Türkiye’de yapılacak.” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 13.11.2012 17:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.