Bakan Karaismailoğlu: Lojistik Köy daha aktif kullanılacak

Bakan Karaismailoğlu, Palandöken Lojistik Merkezi'nde incelemelerde bulundu

admin
admin
30 Temmuz 2020 Perşembe 18:32
Bakan Karaismailoğlu: Lojistik Köy daha aktif kullanılacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Asya ile Avrupa arasında köprü görevi gören ve Türkiye'nin demir yolu ağına büyük katkıları olan Erzurum'daki Palandöken Lojistik Merkezi'nde incelemelerde bulundu.

Karaismailoğlu, kentteki temaslarının ardından Vali Okay Memiş, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti Erzurum milletvekilleri Recep Akdağ ve Selami Altınok ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz ile birlikte Aziziye ilçesindeki Palandöken Lojistik Merkezi'ni ziyaret etti.

Devlet Demir Yolları İşletme Müdür Vekili Tacettin Bayraktutan'dan merkezle ilgili bilgi alan Karaismailoğlu, ardından saha incelemesi yaptı.

Merkezin durumu ve daha geniş hizmet sahasına kavuşabilmesi için öncelikle yapılması gerekenler konusunda ilgililerle görüşen Karaismailoğlu, potansiyelinin artırılması noktasındaki talepleri dinleyerek merkezin ilerleyen zamanlarda daha aktif kullanılabilmesi için yeni düzenlemelerle ilgili bilgi alışverişinde bulundu.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.