Bakan Gül, Erzurum’da deprem bölgesini ziyaret etti

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Erzurum'da 5,1 büyüklüğündeki depremden etkilenen mahallelerde incelemelerde bulundu.

admin
admin
21 Kasım 2021 Pazar 08:43
Bakan Gül, Erzurum’da deprem bölgesini ziyaret etti

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Erzurum’a giden Adalet Bakanı Gül, helikopterle depremde zarar gören merkez Köprüköy ilçesindeki Topçu Mahallesi ve Duatepe Mahallesi’ne giderek, hasara uğrayan bölgeleri inceledi vatandaş ile bir araya geldi.

Bölgede yaşayan afetzede vatandaşlara geçmiş olsun dileğinde bulunan Bakan Gül, bölgenin sorun ve ihtiyaçları hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Yörede oluşan hasarları ve yıkılan binaları yerinde inceleyen Adalet Bakanı Gül, depremin ilk dakikasından itibaren devletin tüm birimlerinin tüm imkanlarıyla seferber olduğunu ifade etti.

ZARARLARIN HEPSİ EN KISA ZAMANDA GİDERİLECEK

Vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinleyen Bakan Gül, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da selamları iletti.

Depremden sonra tüm hasarların tespit edildiği bilgisini paylaşan Bakan Gül, "Az önce bir araya geldiğimiz vatandaşlarımıza Sayın Cumhurbaşkanımızın selamlarını ilettim. Vatandaşların ihtiyaçlarını yerinde görmek üzere burayı ziyaret ettik. Sabaha kadar tüm ekiplerimiz canla başla çalıştılar. Çadırlar kuruldu, hasarlar tespit edildi. Zararların hepsi en kısa zamanda giderilecektir, çok şükür bir can kaybı yok. Bir vatandaşımız gözlem altında ve durumu iyi." dedi.

Bakan Gül, hayvancılık bölgesindeki ahırların zarar görmesi nedeniyle hayvanlar için çadır kurulacağını anlatarak, endişe edilecek bir durumun olmadığını ve ekiplerin hasar tespitinin bugün netleşeceğini sözlerine ekledi.

Editör

Son Güncelleme: 21.11.2021 09:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.