BAKAN AKDAĞ VE ELVAN’DAN ETÜ’YE ZİYARET

DAP İdaresi Yeni Hizmet Binası açılış töreni için Erzurum’a gelen Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ ve Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan Erzurum Teknik Üniversitesi’ni (ETÜ) ziyaret etti.

admin
admin
30 Aralık 2016 Cuma 23:21
BAKAN AKDAĞ VE ELVAN’DAN ETÜ’YE ZİYARET
Ziyarette Bakan Akdağ ve Elvan’a Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Erzurum Milletvekilleri Mustafa Ilıcalı, Orhan Deligöz, Zehra Taşkesenlioğlu ve Ardahan Milletvekili Orhan Atalay’da da eşlik etti.
Rektör Prof. Dr. Muammer Yaylalı, bakanlar ve beraberindeki heyete üniversitenin yapılaşma, akademik kadro ve bilimsel faaliyetleri hakkında kısa bir bilgi verdikten sonra, Erzurum Teknik Üniversitesi Yüksek Teknoloji ve Araştırma Merkezi (YÜTAM)’ın yapısı, bilimsel projeksiyonu ile Erzurum ve Türkiye’ye katkı verecek projeleri hakkında bir brifing sunuldu.
Üniversitenin kısa sürede Türkiye genelinde yükseköğretim sisteminde önemli bir mesafe katederek teknik üniversite misyonunu taşıdığını ifade eden bakanlar, Erzurum ve Türkiye’ye katkı sağlayacak üniversite-sanayi işbirliğini güçlendirecek projelerin destekleneceğini ifade etti.
Rektör Prof. Dr. Yaylalı üniversite ziyaretlerinden dolayı Prof. Dr. Recep Akdağ ve Lütfi Elvan’a teşekkür ederek hediye takdiminde bulundu.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.