Bak bu ‘çok güzel’ oldu!

Bak bu ‘çok güzel’ oldu!

admin
admin
23 Temmuz 2019 Salı 12:43
Bak bu ‘çok güzel’ oldu!

Vedat REFAYELİ

Birileri yine bir ‘Ekrem İmamoğlu güzellemesi yapmış’ deyip ‘hoppulayacak’ ama, varsın desinler!

‘Her şey çok güzel olacak’ sloganı ile girdiği seçimi ikinci kez kazanan İmamoğlu İstanbul’da öyle güzel bir işe imza attı ki, bir Erzurumlu olarak teşekkür etmesem kendimi kötü hissederdim!

Erzurum kongresinin 100’ncü yıl kutlamalarına kayıtsız kalmayan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı, güzel bir jeste imza attı, şehrin bir bölümüne kutlama pankartları astırdı. 1919 yılında yapılan Erzurum kongresinde alınan tarihi kararlardan olan ‘’Vatan bir bütündür, parçalanamaz’’ bölümünü afişe eden İmamoğlu, kararın altında imzası olanlara da teşekkür etti.

Ayrıca tivit atarak kongrenin 100’ncü yılını kutlayan Ekrem İmamoğlu’nu ben de bu yakınlığından dolayı kutluyor, bu faaliyette emeği olan Avrupa Yakası Erzurum Dernekleri Federasyon Başkanı Ali Osman Toraman’ın nezdinde tüm ilgilileri tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.