BABA ORHAN, SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ın babası Ahmet Orhan (68) vefat etti.

admin
admin
22 Eylül 2016 Perşembe 16:23
BABA ORHAN, SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ın babası Ahmet Orhan (68) vefat etti.
Gece saatlerinde evinde kalp krizi geçiren Orhan, kaldırıldığı Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Merhum Orhan’ın cenazesi bugün öğle namazına müteakip Narmanlı Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlık’ta toprağa verildi.
Cenaze namazına Vali Seyfettin Azizoğlu, Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, ETÜ Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı, Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, AK Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, ETSO Başkanı Lütfü Yücelik, OSB Başkanı Zafer Ergüney, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Kamu kuruluşlarının yöneticileri, İlçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, STK yöneticileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Çevresinde vefa, hoşgörü ve sadakatin timsali olarak tanınan Ahmet Orhan Hoca’nın elim kaybı Erzurum’da derin bir üzüntü ile karşılandı. Evli ve 3 çocuk basası olan Ahmet Orhan Hoca emekli öğretim görevlisiydi.


Editör

Son Güncelleme: 22.09.2016 16:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.