AZİZİYELİ ÇOCUKLARIN KAYU SEVİNCİ

Aziziye Belediyesi, ilçedeki çocukları dünyaca ünlü çizgi film kahramanı Caillou (Kayu) ve Temel Reis figürlü salıncaklarla tanıştırdı.

28 Eylül 2011 Çarşamba 09:19
AZİZİYELİ ÇOCUKLARIN KAYU SEVİNCİ
İlçede geçtiğimiz yıl yapılan son derece şık ve dekoratif parkların yanına bu yıl da Kayu ve Temel Reis salıncakları koyuldu.
Erzurum’u modern çocuk oyun gruplarıyla tanıştıran ve engelli parkıyla bir ilki gerçekleştiren belediye, Kayu salıncaklar ile yine bir ilkin altına imza attı.
Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, çocuk oyun gruplarının yanlarına konulan Kayuların parklara ayrı bir görsel güzellik ve estetik kattığını belirtti.
Çocukları çok sevdiğini ve onlara yaşanabilir bir çevre sunmak için çalıştığını ifade eden Başkan Cengiz, “Çocuklar bizim geleceğimiz. Yaptığımız hizmetlerde büyüklere verdiğimiz önem kadar çocukları da düşünmek, onlara parklar ve çocuk oyun alanları sunmak zorundayız. Geçtiğimiz yıl ilk olarak, 7 adet kapsamlı ve hepsi farklı bir dekorasyona sahip çocuk oyun grubu kurduk. Bu yıl da bu parklarımızın çevresine birer adet dünya çocuklarının sevgilisi olan Kayu ve Temel Reis figürlü salıncaklar yerleştirdik. Çocuklarımızın mutluluğunu görmek, bizleri de ziyadesiyle mutlu ediyor. Belediye olarak bu tür güzellikler sunmaya devam edeceğiz.” dedi.
Öte yandan Kayularda sallanmak için adeta birbirleriyle yarışan çocuklar mutluluklarını dile getirerek, Başkan Fatih Cengiz’e teşekkür ettiler.

MUTLU VE TERBİYELİ ÇOCUK KAYU
Caillou (Kayu) adında bir çocuğun maceraları üzerine kurulu, son derece terbiyeli, sosyal aktiviteleri olan ve insanlarla çok iyi geçinen afacan bir çocuğun anlatıldığı çizgi filmdir. Kayu 'nun kötü alışkanlıkları yoktur, ailesi ve arkadaşları ile beraber mutlu bir yaşam sürmektedir. İçinde şiddet olmadan basit ve son derece sade anlatımıyla, eğitici ve öğretici olan bir çizgi film olan Kayu, tüm dünyada çocuklar tarafından büyük ilgi ile izleniyor.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.